Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 14 hónapos rotim már ilyen marad?

14 hónapos rotim már ilyen marad?

Figyelt kérdés

Nem ugat meg nap közben senkit, mindenkit beenged, csak nézi és szaglássza.. Nem kellene már ugatnia vagy vmi?

Csak a fura hangokat zajokat ugatja:(

2009. aug. 27. 12:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érez bajt,akkor miért kellene ugatnia? Ha azt akarod,hogy őrizze a házat,vidd el kutyasuliba. Én ismertem olyan rotit,aki ugyan ugatott,de ha valaki be akart mászni,akkor meg agyon nyalta:D Ugyhogy hála isten nem egy vérengzős fajta. Ahoz,hogy metanulja őrízni a házat foglalkozni kell vele komolyabban.
2009. aug. 27. 12:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Tanítani tanítani keményen, és majd meglessz az eredménye ^^ Vszínű h az anyja v apja volt ien "beengedek bárkit nem ugatok senkit" típus ezért kell tanítani máskülönben semmi hasznát nem fogjátok venni azt leszámítva h gyerekcentrikus lesz felnőtt korára.
2009. aug. 27. 12:32
 3/18 A kérdező kommentje:
A ház őrzést hogy lehet tanitani? Kutyasuli nélkül, mivel elég messze van tőlunk. Vki segéd hergeli a kutyát kivülről? Persze verésről szó sincs!!! Csak kisebb hergelés.. Ha ez megfelelő csakis akkor
2009. aug. 27. 12:38
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez azért van mert elvan kényesztetve? :D Nemtudom.... a mi kutyán rendesen lett veréssel nevelve és akárki jön hozzánk a gazdáin kivül mindig megugatja nemis kicsit :S engem meg ez zavar:D....passz.. azis lehet, hogy ilyenek voltak a felmenői. Barátomnak sztaffordja van 14 hónapos ő sem ugat csak ha valami/valaki nagyon felidegesíti :)
2009. aug. 27. 12:47
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezzel a hergeléssel is óvatosan. Szomszéd csinálja ugyanezt, egyszerűen nem lehet megmaradni a kutya mellett. Hiába hittük azt, hogy mi a szomszédjai vagyunk és majd megszokik és megismer. Már legalább 4 éve megy ez így és ahogy kimegyünk a kertbe elkezd ugatni. Ott pattog a kerítésnél, ha apukám nem képezte volna ki, hogy ha leslagolja menjen be akkor meghülyülnénk tőle. :D Szerintem meg őrzi ő a területet. Lehet még kicsinek számít, kérdezd meg az állatorvost. Neki biztos sok ilyen tapasztalata van.
2009. aug. 27. 12:48
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinem,ne akard,hogy mindenkit megugasson.Ismerösöm kutyája(roti)Ő is ilyen volt,elmentek kutyasuliba fajinul meglett neki tanítva a házörzés és most járhatnak megint,mert ha valaki elmegy a ház előtt ugatjas nem lehet aludni a szomszédok már felakarják jelenteni,hogy nincs egy nyugodt ercük se.És most ismeresöm azt kívánta bárcsak ne tanították volna meg neki.Meg szerintem ha olyan helyzetbe kerülne,hogy érezné,hogy baj van biztos bekeményítene már.Meg elég nagy az a roti aki már csak láttatra is fél tőle azt megérzi a kutya és annyi.
2009. aug. 27. 12:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja és tessék:más meg pont az ellenkezővel küzd:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__380129-a-kuty..

2009. aug. 27. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért lehet mert látja hogy megbízol abban akit beengedsz. Az én kutyám is örül mindenkinek, viszont a rossz embereket és a rosszban sántikálókat messziről kiszúrja, és elüldözi. Nem egyszer kergetett már el betörőket, vagy akik épp fel akartak törni egy kocsit. Soha nem volt erre tanítva, állítólag a kutyák megérzik hogy ki rossz ember. Szóval felesleges volna ugatnia amíg nincs gond, nem? Persze a kutyasuli sose árt, de az se megoldás ha harcossá képzik ki, hiszen akkor még a betörő fog feljelenteni.
2009. aug. 27. 12:54
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
12:53: Remélem nincs állatod.
2009. aug. 27. 12:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy nehogy megverd! Akkor kell ha valami rosszat csinál. Csak úgy nem verünk kutyákat. Attól nem lesz jobb házőrző!
2009. aug. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!