Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha kerti kan kutyámat ivartala...

Ha kerti kan kutyámat ivartalanítanánk, be kellene hozni a házba a lábadozási időben?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem, csak addíg kell rá figyelni amíg felébred. A kannál ez csak egy kis vágás, a legtöbb orvos nem is varrja a sebet, mert olyan kicsi, hogy nem kell. Másnap már úgy rohangál mintha mi sem történt volna.
2009. aug. 27. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
labdázási időt olvastam... :D Hát mikor az én kutyumat ivartalanították, én 2 napot bent tartottam. de szerintem nem annyira fontos.
2009. aug. 27. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell bevinni, de figyelj oda, hogy ne akadjon be sehova a gallérja.
2009. aug. 27. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk a szuka kutyánkat ivartalanították (az még talán rosszabb mint egy kant). Amikor hazahoztuk, késő estig aludt a kocsiban a ketrecben. Ahogy ébredezett, kiszedtük, lefeküdt a kocsi mellé. Egy darabig vele voltunk, majd bementünk. Fél óra múlva kimentem, addigra már bement a házába és nem tudtuk onnan kicsalni. Szóval kint aludt. Pedig úgy terveztük, hogy bent fog, figyelünk rá. Nem lehetett. Éjszaka többször kimentem, nem volt vele semmi gond.
2009. aug. 27. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2009. aug. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!