Kinek lesz még Pünkösd után laparoszkópiai műtétje? Mennyi a lábadozási idő? Mit tudtok róla?
Nekem 6 éve volt, Budapesten, egy petefészek daganatot operáltak így. Előző nap kellett befeküdnöm, adtak beöntést, délután már nem ehettem semmit. Másnap reggel volt a műtét, altattak, másfél órát tartott. Mikor felébredtem, iszonyatos fájdalmaim voltak, de ezen kívül teljesen jól voltam. Viszont volt olyan is, akinek egyáltalán nem fájt, ez attól függött, hogy milyen beavatkozáson esett át (engem nagyon "megdolgoztak"). 2 nap után vették ki a drehnt a sebből (az sem volt kellemes), de utána már nyugodtan mozoghattam. 5 nap után mentem haza a kórházból.
Összességében, ki lehett bírni, pedig viszonylag súlyos műtét volt. Ja, és mivel 19 éves voltam, és egyetemista, senkinek nem adtam semmit. Ha adtam volna, biztos jobban odafigyeltek volna rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!