Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek lesz még Pünkösd után...

Kinek lesz még Pünkösd után laparoszkópiai műtétje? Mennyi a lábadozási idő? Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés
Nekem Pécsen lesz a műtét. Május 25.-én kell bemennem és másnap műtenek. (Édesanyák útjai Klinikán) Sajnos nem sok mindent tudok róla.
2010. máj. 13. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem altattak, másnap hazaengedtek. Maga a műtét helye nem fájt egyáltalán. A mellkasom, kulcscsontom és a hátam fájt egy hétig elég rendesen (felfújták vmi gázzal a hasam, attól). Nekem egy vágás volt a köldökömnél. De gondolom ez függ a műtét okától is. Azt mondták 2 hét pihenő.
2010. máj. 13. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem: engem nem Pécsett műtöttek. A műtét reggelén mentem be éhgyomorra, előző nap kellett vennem a gyógyszertárban vmi löttyöt, amitől kitisztultak a beleim és nem kellett beöntés.
2010. máj. 13. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem 6 éve volt, Budapesten, egy petefészek daganatot operáltak így. Előző nap kellett befeküdnöm, adtak beöntést, délután már nem ehettem semmit. Másnap reggel volt a műtét, altattak, másfél órát tartott. Mikor felébredtem, iszonyatos fájdalmaim voltak, de ezen kívül teljesen jól voltam. Viszont volt olyan is, akinek egyáltalán nem fájt, ez attól függött, hogy milyen beavatkozáson esett át (engem nagyon "megdolgoztak"). 2 nap után vették ki a drehnt a sebből (az sem volt kellemes), de utána már nyugodtan mozoghattam. 5 nap után mentem haza a kórházból.

Összességében, ki lehett bírni, pedig viszonylag súlyos műtét volt. Ja, és mivel 19 éves voltam, és egyetemista, senkinek nem adtam semmit. Ha adtam volna, biztos jobban odafigyeltek volna rám.

2010. máj. 13. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
engem a mütét napján engedtek haza..és az első 3 nap volt nagyon rossz..utána már szépen csökkentek a fájások..3 vágásom volt
2010. máj. 13. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!