Van egy amstaffom sulyhuzásra tanitom azt szeretném meg kérdezni hogy valami vitaminok ajanlotak e és ha igen akor mienek azok vagy mien oldalon tudhatok meg töbet rola?
magát a szoktatást érdemes elkezdeni már pici korban, de fontos, hogy SÚLY NÉLKÜL! tehát zörgő tárgyakkal, hogy a surlódás hangját szokja, de mindenképp tehermentesen (ált. pet palackkal).
ahogy írták is, 1-1,5 éves kor után lehet fokozatosan terhelni a kutyát. ízületvédőnek GF600at, luposant ajánlom én is egyelőre. később, ha már teherrel edzed akkor plusz fehérjét kell neki biztosítani tréningek után.
Még fejlődésben van a szervezete. 6 éves korára ki fog múlni, vagy ha nem is, az ízületei tutira ki lesznek. Nem beszélve a csontok eldeformálásról.
Húzathatsz vele, de egyenlőre vízzel teli 1,5L-es palackot húzzon már az a szerencsétlen kölyök!
8 hónaposan?! te ilyenkor mit érzel? dehogy nem kínzod.. vagyis hogy korrekt legyek célirányosan megölöd a kutyád.
még fejlődésben van az a szerencsétlen állat nem kellene tönkre tenni az ízületeit csak azért mert "ú more nézd milyen kigyúrt a kutyám én vagyok a jani itten!" pff..
ne aggódj 1,5-2 évesen az a kutya TÉGED fog elhúzni a pitypangba nem hogy 15 kilót, emiatt fölös már most kínozni.
helyesiras.hu
Kérlek!!!!
(Bocsi többiek, NEM BÍRTAM MEGÁLLNI!)
Kérdező: van internet az elmegyógyintézetben?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!