Van egy ilyen kocsma szerűség ahová egy kutyát mindennap kikötnek egy kukához és csak este 9 kor viszik haza.Én mindnenap arra járok és nagyon nehéz ezt végig nézni.Teljesen vékony.Múltkor mikor odamentünk hozzá nyalta összevissza a kezünket.Szerintetek megtehetném azt hogy elkötöm szegényt és hazaviszem.Vagy ezt azért nem lehetne.Nagyon szeretném.Itthon nálunk sokkaljobb helye lenne.
Esetleg vedd meg tőlük. Igaz ez rizikós, mert ha nem adják és elkötöd akkor ugye gyanús vagy. Ám egy ismerősödet megkérheted, hogy próbálja megvenni neked.
2009. aug. 26. 22:29
12/20 anonim válasza:
Szerintem vidd!!!!Ha meglátja nálad,mondhatod,hogy kóborolt és befogadtad.Bizonyítsa be,hogy az övé volt:)
2009. aug. 26. 22:51
13/20 anonim válasza:
én is elvinném ... vagy szólnék a gazdinak hogy gondolkodjon már... ha nem csinálna semmit szólnék a jegyzőnek!
de ahogy gondolod...ugyis tudni fogod hogy mit csinálj :) ha úgy érzed akkor vidd el onnan!
2009. aug. 26. 23:15
14/20 anonim válasza:
vidd el! de szerintem a kötelet vágd el amivel ki van kötve, igy lehet azthisze, hogy simán elrágta a kutya, és lesz*rja :) majd irj hogy milett. egyébként milyen fajta lehet?
2009. aug. 26. 23:55
15/20 anonim válasza:
Szerintem hazaviheted, aki így bánik a kutyájával, nem hiszem hogy annyira zavarná hogy egyszer csak eltűnne.
2009. aug. 27. 08:29
16/20 A kérdező kommentje:
(láncpóráza van)Én arra gondoltam hogy kikötöm a láncát.és hagyom hogy sétáljon.Ez igy olyan mintha kóborólna,és én csak hazavinném.Így azért nekem se lenne lelkiismeretfurdalásom.
2009. aug. 27. 08:36
17/20 anonim válasza:
Szia !
Nálunk is van a városban egy ilyen ürge .
Én már nem 1x szóltam neki , fel is jelentettem , engem az bántott a legjobban hogy a faszinak kb 3 hetente másik kutyája van , nemtudommit csinál velük de bele sem akarok gondolni.
Nekem 4 kutyám van és 5 macskám , így haza sajnos nem hozhatom de , én is volt hogy elkötöttem és elajándékoztam . Ő bizony "szereti" a kutyáját mert mindig vett neki a kocsmában szenyót, meg kapott vizet , törzsvendég volt az eb , nem volt sovány csak az volt a baj hogy kb: 3 hét után másik kutya volt a faszival.
Én azt mondom kösd el , csak az a baj hogy akkor szerezni fog egy másik kutyát , és utána ő fog egész nap ott nézegetni! Szerintem , de lehet hogy nem szerez be új ebet. Sok sikert.
2009. aug. 27. 09:16
18/20 anonim válasza:
Ezzel, hogy elkötöd és hazaviszed biztos jót teszel ennek a kutyának. Viszont nagy valószínűséggel 2 napon belül lenne egy új kutya helyette. Mindent meg nem tudod megmenteni.
És sajnos az a szomorú, hogy az ilyen kutyák sokszor annyira ragaszkodnak az ilyen "gazdákhoz". Nálunk évekkel ezelőtt volt egy ilyen eset. A kutya télen nyáron kint feküdt a kocsma előtt, nagyon kedves volt, ha egy jó szót szóltunk hozzá, de eljönni sose akart velünk, annyira ragaszkodott ahhoz az alkoholistához, mikor az annyira leitta magát, hogy mentőt kellett hívni hozzá, azokat se engedte a közelébe. Senki nem tudta befogadni, mert a kutya mindig visszaszökött.
2009. aug. 27. 09:26
19/20 anonim válasza:
Szerintem vidd el! először vegyél neki egy nyakörvet meg egy pórázt. vágd el a régit, mintha a kutya elharapta volna, és hagyd ott. ezután rakd rá a tiedet. még az is lehet, hogy már hőgutája van. úgyhogy ne habozz, nincs lehet, hogy nincs sok ideje, vidd az állatorvoshoz! én is csináltam már ilyet, és ugyanígy! egy németjuhász volt, már súlyos hőguutával, 1-2 órája voltmár csak hátra! kisközségben lakom! a gazdája utánajött, de nem tudta sőt, inkább nem is akarta bizonyítani, hogy az övé! mindenképpen kösd el ne habozz! és sok szerencsét az új kutyushoz!
2009. aug. 27. 09:59
20/20 anonim válasza:
Nekem szinté az a véleményem, hogy vidd haza. Ha van számára elég hely, akkor tartsd meg. És ha tudod, ki a gazdája, jelentsd fel, mert ez betehető állatkínzásnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!