Mit tegyek szegény kutyáért? NAGYON FONTOS!
Első nekifutásra azt gondoltam hogy vidd el.
Másodikra belegondoltam, hogy belehalnék ha valaki "elkötné" az álltakámat. Bár én egyik állatomat sem tartom ilyen körülmények között.
Úgyhogy megint oda jutottam, hogy vidd és szeresd!
Szerintem kosd el! Ha lenne neki helyem en is elkotnem lelkifurdalas nelkul!
A haverom is elvett egy pasitol egy kuytat, mert osszevetre az utcan.
ne gondolkozz,.vidd...
minneképp
én már csináltam iylet
megérte
egszerü a dolog...egy darabig ne mutatkozza kutyival.
ha meg panelben laksz rövid idöre vidd le sétálni,aze lsö idöszakban.egyébként meg ah igy bánika kutyival nem is szereti,és lehet nem is érdelki majd,hoyg valaki elkötötte.
én is igy csináltam.segits rajat meglátod milyen hálás lessz majd érte.szeresd és nagyon vigyázz rá... sok sikert, rj mi volt.
ui: én vittem magammal porázt meg nyakörvet,mert ah odacsomozta ,ahová kiküötötte,akkor a gyorsaság érdekében jobb ha gyorsan lecsatolod rola régi nyakörvet,és az ujat ráteszed,elsö utad az állatorvos legyen.
Szerintem vidd el, és ha nagyon félsz ne nagyon járj azon a környéken. legalábbis a kutyával... De csak akkor vidd ha biztosítani tudod a kajáját, alvóhelyét mindent :)
Ha nem akkor sajnos menhelybe kéne vinned. =(
Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!