Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek szegény kutyáért?...

Mit tegyek szegény kutyáért? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés
Van egy ilyen kocsma szerűség ahová egy kutyát mindennap kikötnek egy kukához és csak este 9 kor viszik haza.Én mindnenap arra járok és nagyon nehéz ezt végig nézni.Teljesen vékony.Múltkor mikor odamentünk hozzá nyalta összevissza a kezünket.Szerintetek megtehetném azt hogy elkötöm szegényt és hazaviszem.Vagy ezt azért nem lehetne.Nagyon szeretném.Itthon nálunk sokkaljobb helye lenne.
2009. aug. 26. 22:08
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem ott ahol kivan kötve alig veszi észre valaki egy ilyen eldugottabb helyen van és folyton napon van félek napszúrást kap vagy más betegséget.
2009. aug. 26. 22:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Vidd haza!Le van fosva kié,ha ilyen szivtelen.
2009. aug. 26. 22:11
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Első nekifutásra azt gondoltam hogy vidd el.

Másodikra belegondoltam, hogy belehalnék ha valaki "elkötné" az álltakámat. Bár én egyik állatomat sem tartom ilyen körülmények között.

Úgyhogy megint oda jutottam, hogy vidd és szeresd!

2009. aug. 26. 22:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kosd el! Ha lenne neki helyem en is elkotnem lelkifurdalas nelkul!

A haverom is elvett egy pasitol egy kuytat, mert osszevetre az utcan.

2009. aug. 26. 22:13
 5/20 anonim ***** válasza:
93%

ne gondolkozz,.vidd...

minneképp

én már csináltam iylet

megérte

2009. aug. 26. 22:17
 6/20 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok attól félnék hogyha meglátna a kutyával sétálni feljelentene vagy megverne.(Mert elég részeges).Meg nem tudom hogy otthon milyen körülmények között tartják.De esküszöm elkötöm...!!!
2009. aug. 26. 22:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Vidd haza.az az állat csak szenved.tuti szeretethiánya is van.Szard le hogy kijé ha ennyire kínozzák.Nem hiszem hogy foglalkoznának vele..Tuti valami alkoholista emberkéjé.
2009. aug. 26. 22:22
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

egszerü a dolog...egy darabig ne mutatkozza kutyival.

ha meg panelben laksz rövid idöre vidd le sétálni,aze lsö idöszakban.egyébként meg ah igy bánika kutyival nem is szereti,és lehet nem is érdelki majd,hoyg valaki elkötötte.

én is igy csináltam.segits rajat meglátod milyen hálás lessz majd érte.szeresd és nagyon vigyázz rá... sok sikert, rj mi volt.

ui: én vittem magammal porázt meg nyakörvet,mert ah odacsomozta ,ahová kiküötötte,akkor a gyorsaság érdekében jobb ha gyorsan lecsatolod rola régi nyakörvet,és az ujat ráteszed,elsö utad az állatorvos legyen.

2009. aug. 26. 22:23
 9/20 anonim válasza:
100%

Szerintem vidd el, és ha nagyon félsz ne nagyon járj azon a környéken. legalábbis a kutyával... De csak akkor vidd ha biztosítani tudod a kajáját, alvóhelyét mindent :)

Ha nem akkor sajnos menhelybe kéne vinned. =(

Szerintem...

2009. aug. 26. 22:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Tudom biztosítani a helyét volt egy kutyám csak meghalt.És van fekvőhelye meg minden meglenne mindene.
2009. aug. 26. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!