Szerintetek milyen a Golden Retriver?
kedves, nem bánt senkit.:D egy nagy szeretet bomba :D
nekem a kedvenc kutyafajtám a samoyed.*--*
Nekem nagybátyámék tenyésztik a Goldent :) Nem tudok róla rosszat mondani. Hihetetlen okosak, tényleg borzasztó sok szeret van bennük, és mint azt már előttem írtak, nagyon alkalmazkodóak, könnyen taníthatóak.
Egyébként az én kedvencem a Shar Pei :)
Volt egy goldink de sajnos elszökött...Imádom a fajtát, egyik kedvencem. Csupa szív és borzasztó okosak, ráadásul csodaszépek. Nem is lehet rosszat mondani róluk talán csak a megszállott madárűzés:D. Biztos, hogy lesz még ilyen kutyám egyszerűen tökéletesek.:)
Tanács csak annyi: Ha olyan helyre viszi valaki sétálni ahol fácán van érősen tartsa a pórázt:D
Köszi!Megfogadom!
A 4 kommentelőnek:A kutya megvéd,és sokszor hű barát.A Golden kifejezetten szeretnivaló kutya.persze ez csak az én véleményem.Megértem,ha valaki nem akar kutyát,és igen tényleg vannak olyan okai ,amelyek szempontjából nem előnyös a kutya.De szerintem igenis jó ha van egy kutya a háznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!