Kiképzők, iskolavezetők! Mennyit kerestek? Milyen egyéb költségek merülnek fel?
Mekkora különbség van egy kiképző és az iskolavezető keresete között? És a bevétel hány%-át viszik el egyéb költségek? (Pálya bérlés, rezsi, a felszerelések kb. mennyibe kerülnek? - mármint az agility akadályok, ŐV cuccok,...)
Privátban is írhattok, ha nem akartok nyilvánosan nyilatkozni...
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk az iskolavezető a saját pénzéből, plusz az iskolai díjakból hozta össze az iskolát. A mai napig a felszerelést, a bérleti díjat, rezsit az iskolai tagdíjakból fedezi. A munkájáért viszont a köszönömön kívül nem kap semmit.A kiképzők, segédek annyiban vannak segítve, hogy nem fizetik a havi díjat.
A területen előforduló javítások, karbantartások pedig a stabil tagok erejével van megoldva.
Fizetés? Az munkáért jár. A kiképzés pedig egy komoly , szép hobbi.
Értem.
Nem tudtam, hogy őrző-védőznek is középiskolában a gyerekekkel.
81%-os! Megkérdezhetem, melyik kutyasuli ez?
Mindenkitől ezt hallom... hogy semmi fizetés, ingyen munka, stb...
De én ezt nem hiszem el.
Egyébként köszönöm a válaszod, várom még másokét is.:)
Egy sima több évtizede működő "ósdi" iskola.
De sorolhatnék sokat, ahol ugyanez a felállás. Magyarországon még csak egy ember elhatározásán múlik, csinál-e iskolát. Aztán szerez helyet, szerez segítőket és megpróbálnak megélni a bejövő tagsági díjakból.Persze, az induláshoz tőke kell. Ezek az emberek általában kutyákkal foglalkoznak . Vállalnak kiképzést, házhoz járást és ez a plusz bevételük. A legtöbbjének vagy van vállalkozóija, vagy nincs.
A tükrösök felépítést nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!