Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 8 hónapos csivavánk....

Van egy 8 hónapos csivavánk. Most próbálom rábírni a páromat, hogy csipet rakathassunk a kutyusunkba. Egyszerűen brutálisan ellene van. Mivel győzhetném meg?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 15:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nyilván nem vágja ki!

De utálom az ilyen értelmetlen konfliktusokat.

Nekem sem kellemes,természetesen vinnyogni fog mivel kis nyafogós a drága,de ha kell akkor kell.

Az én kutyám.Tőle kaptam ajándékba a papírjaiban is én vagyok feltüntetve.

De nagyon megszerette és sajnálja,

2013. jan. 4. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Ilyne gazdag a párod? Mert az egy dolog, hogy a chip hiánya miatt 45000 is lehet a bünti, de így a veszettség elleni oltást se kaphatja meg, amiért már százezreket számolnak fel. Lehet keménykedni a hatósággal, de minek? Jól nem jöhettek ki belőle.
2013. jan. 4. 15:45
 13/16 A kérdező kommentje:

Csak hisztizik.

Nem gondolkozik normálisan.

Ma kértem időpontot egy 2.kerületi rendelőbe,elviszem.

2013. jan. 4. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs oka sajnálni.:) Megértem kis pici kutya és amikor megkapja eljátsza a hattyú halálát. De ez pont olyan mintha csak egy oltást kapna. Ha a párod nem enged akkor amikor nincs otthon fogd a kutyát és vidd el.

Meg nem hal bele a kutyus nyikkan egyet aztán már csóválja a farkát. Nagyon sok kutyában van és boldogan élnek már nem is emlékeznek rá.

2013. jan. 4. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
És akkor be se oltatja mert az is fáj neki? Ő nem megy sose orvoshoz, mert esetleg fájni fog a kezelés? Fogod a kutyát és elviszed, aztán kész.
2013. jan. 4. 16:22
 16/16 ratata ***** válasza:
100%
egyszerűen hihetetlen miket lehet itt olvasni.emberek tudjátok miaz hogy kötelező? törvény van rá be kell neki tenni és kész.mondd meg neki te nem akarsz törvényszegő lenni keress rá van itt elég infó az előnyeiről ezeket vesd fel neki sorba és mondd meg neki hogy semmiféle egészségűgyi koczkázata nincs
2013. jan. 4. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!