Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Én csinálok valamit rosszul...

Én csinálok valamit rosszul vagy nagyon fiatal még?

Figyelt kérdés
Velünk van lassan egy hónapja egy pekingi kutyus..... nagyon játékos kiskutya DE egyszerűen nem megy neki a szobatisztaság :( Következetes vagyok és mindig ugyanaz a reakcióm ha jól vagy rosszul végzi a dolgát ide vagy oda. Vagy lehet még fiatal és én hiszem hogy eleget vártam már?? Vettem neki helyhez szoktató cseppet is de semmi...! (pedig csoda híre van) Persze ha látom mikor készül kakilni viszem a helyére rögtön és meg dícsérem ha ügyes volt de ha esetleg lekésem az akciózást akkor már hiába cseszem le mert ugye nem értené :( A másik NAGY gond és ezt gondolom nagyobb gondnak, hogy amikor eszik és oda nyúlok akkor morog mint akkor azonnal megharap :( Ennek nem örülök mert van egy pici lányom akinek hiába mondanám hogy a vau vau eszik most ne simizd..... Valami tanács?
2013. jan. 2. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amíg nincs meg a tekintély addig nem fogja tudni elvenni a kaját.. Azzal meg foglalkozni kell ami a pelusból gondolom nem a legfőbb elfoglaltság..

Nekem a dög szert fát rágni nyáron volt amikor félórát azzal szórakoztam hogy az ínye és a foga közé szorult fa darabkákat húzgáltam ki.. Párom apja csodálkozott is hogy nem harapja le a kezem..

2013. jan. 3. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Még mindig tartom, hogy igazad van :) DE nekem is pelenkás a legkisebb, és olyan tekintélye van az argentin dogunk előtt, mint nekem (én vagyok a falkavezér), vagy az apjának, vagy a testvéreinek, mert igenis, csak akarni kell, és bármire van időd, gyereket- és kutyát nevelni is :)
2013. jan. 3. 16:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Most volt időm megnézni a kommenteket. Nos, egy 18 hónaposnak Diesel nem nagyon tudom ilyen szavakkal elmagyarázni hogy NE BAZTASD a kutyust... ugye ezt megérted. Mivel nem voltam fent pár napja így történtek változások :/ Két napja reggel, mivel kislányom korán kel ki jött a szobájából én mire utána mentem a napaliba a szőnyegről fel szedett kutya kakival a kezében találtam meg.... nem is merek bele gondolni hogy mi lett volna ha 10 perccel tovább maradok ágyban. Sajnos a gyereknél mivel ismétlem 18 hónapos a mindent a számba veszek korszak van......! Így felhívtam nővéreméket akiknek nincs gyerek hogy ha nem nagy gond viseljék gondját... hál isten tesóm majd kiugrott a bőréből...! Leszögeztem hogy nevelésre van szüksége a kutyának, ami sajnos nekem nem ment a gyerek és a háztartás mellett. Köszönöm mindenki válaszát. Ja, a kutyus alig 10 hetes..... (kérdezted első)
2013. jan. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!