Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem lesz baja a kutyámnak?

Nem lesz baja a kutyámnak?

Figyelt kérdés
Barátaink lány kutyájára vigyázunk a párommal. A kutya nemrég tüzelt. Nekünk fiú kutyánk van, 8 hónapos és nagyon be van kattanva. Próbál rámászni a szukára, de az nem hagyja magát szerencsére. Barátaink nem örülnének kiskutyáknak, de engem jobban érdekel, hogy nehogy lelkileg baja legyen a mienknek. Nem lesz baja a kutyánknak ha folyton fel van izgulva, de nem tudja levezetni?
2013. jan. 2. 22:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ez a szuka egy napja van nálunk, megnézném hogy tanítod meg a kutyádat egy nap alatt. A pofon amit kapott pedig eredményes volt. Akkor kapta, amikor póráz nélkül sétáltunk és elfutott. Nem kellett megverni, egy pofon is elég volt, azóta nem megy el, és ez fontos, mert így elkerülöm azt, hogy esetleg elüsse egy autó. Azóta csak rászólok és megáll. Nem bunkóskodni akarok, de elég rossz véleménnyel vagyok azokról, akik látatlanban kritizálnak. Semmit nem tudsz rólam, nincs jogod kritizálni. Fôleg, hogy semmi köze nincs a válaszodnak a kérdésemhez. Fôleg ha olvasnád is amit írok, akkor felfognád, hogy nagyon engedlmes kutya, mindenben és ez az elsô eset, hogy nem bírok vele. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, inkább tartsd meg a véleményed magadnak.
2013. jan. 2. 23:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak, aki segíteni próbál a tanácsokkal, köszönöm.
2013. jan. 2. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy ne akarjon állandóan fedezni nem tanítás. :) Ez tekintély kérdése. És nem hogy egy nap nem kell ide, pár perc elég, hogy bármelyik kutya felfogja, a gazda nem engedi ezt a viselkedést. Már ha a gazda képes vezetőként fellépni.
2013. jan. 2. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:

hát, én egyet értek a kérdezővel abban, hogy van olyan helyzet, amikor kaphat egy tockost a kutya.

Mondjuk, én nem megütni szoktam az enyémet, hanem lenyomni a földre.

nem értem, hogy miért ezen kell fenn akadni, egyáltalán nem mondta a kérdező azt, hogy úgy megütötte a kutyát, hogy kifeküdt volna...

Amúgy, egy kanos kutyában amikor az ösztön dolgozik, hogy éred el a tekitélyt? hátat fordítasz neki? Az én kutyám is volt olyan, hogy beakart fedezni egy szukát, rákiabáltam, lesz.rta, odamentem, nyakánál fogva a bőrt lerántottam róla, lenyomtam a földre, és úgy kiabáltam vele, egyből nem akarta utána befedezni...

2013. jan. 3. 08:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Az ivartalanítás akkor nem használ, ha már megszokta a kutya a szukák kergetését. 8 hónaposan még pont időben vagytok hozzá, hogy ezt megelőzzétek, még nem szokott rá a viselkedésre, bár belekóstolt, és igazából ezt sem kellett volna megvárni.

Baja különösebben nem lesz, bár elég stresszes időszak ez neki, ne csodálkozzatok, ha lefogy, kimerül.

2013. jan. 3. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!