Nem lesz baja a kutyámnak?
hát, én egyet értek a kérdezővel abban, hogy van olyan helyzet, amikor kaphat egy tockost a kutya.
Mondjuk, én nem megütni szoktam az enyémet, hanem lenyomni a földre.
nem értem, hogy miért ezen kell fenn akadni, egyáltalán nem mondta a kérdező azt, hogy úgy megütötte a kutyát, hogy kifeküdt volna...
Amúgy, egy kanos kutyában amikor az ösztön dolgozik, hogy éred el a tekitélyt? hátat fordítasz neki? Az én kutyám is volt olyan, hogy beakart fedezni egy szukát, rákiabáltam, lesz.rta, odamentem, nyakánál fogva a bőrt lerántottam róla, lenyomtam a földre, és úgy kiabáltam vele, egyből nem akarta utána befedezni...
Az ivartalanítás akkor nem használ, ha már megszokta a kutya a szukák kergetését. 8 hónaposan még pont időben vagytok hozzá, hogy ezt megelőzzétek, még nem szokott rá a viselkedésre, bár belekóstolt, és igazából ezt sem kellett volna megvárni.
Baja különösebben nem lesz, bár elég stresszes időszak ez neki, ne csodálkozzatok, ha lefogy, kimerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!