Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két Shar pei tápváltása előtt...

Két Shar pei tápváltása előtt szeretnék véleményeket segítségeket?

Figyelt kérdés
Shar-peiről információkat vagy valamiféle okosságot h Acana táp mellé valamit ajánlani amivel fellehetne turbozni szerintem rizzsel vagy valamivel összekeverném ami nem rontana a minőségén tovább tartana nem csak 1 hónapig a 18 kg!? A a fülzsírosodással kapcsoladban is segíthetne valaki mit ajánl bár lehet az eddigi táptól van (JOSERA)?

2013. jan. 2. 20:42
 1/3 ratata ***** válasza:
nem hiszem hogy a táptól van az egy jó táp.az acana táptól sok kutya fosik állítólag.
2013. jan. 2. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos az acana bárányos almás az én angol bulldogomnak se jött be (túl nagy a fehérjetartalma). Pont emiatt, végülis rizzsel, vagy olyan gréti mix-szel higítani szerintem nem lenne hülyeség, az úgy kicsit lejjebb is veszi a fehérjetartalmát egy etetésnek.

Mivel érzékeny kutyám van, én is sokat kínlódtam, az acana nem vált be, a royal canin fajtatápja igen, de az még kb. az acanánál is drágább, a joserától lefogyott nagyon.

Én most egy teljesen ismeretlen táppal etetek, még itt sem nagyon láttam, hogy rajtam kívül bárki ajánlaná, de most már egy éve nagyon meg vagyok elégedve a Fides sensitive tápjával. 20 kg 12 ezer körül van, 25%-os a fehérjetartalom az is bárány. Náluk okés tőle a kaki, szép a szőr, és nem is fogy a kutya. Ha gondolod próbáld ki!

2013. jan. 2. 21:18
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen meglátjuk mit hoz ki belőlük az acana probálkozni kell de eddig mindenki az acanat ajánlotta!!!Fejrázás már néha néha idegesítő és a fülcsepp is csak pár napig hatásos aztmondják sharpoknál nagyon sokat számit mit eszik!! csak úgy sajnálom h semmi olyan humánus megoldásst nem találok ami segíteni az állatorvosok is csak lehuznak még egy réteget mert shar-peied van(tisztelet a kivétel)!!!!
2013. jan. 2. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!