Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás utáni lábadozás?...

Ivartalanítás utáni lábadozás? Gallér? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
Kutyuskánkat hétfőn ivartalanították,plusz leszedték a hátsó farkaskörmeit,és az oldalán volt egy csomócska,ezt kivágták.Mára egész jól van,de a gallért,amit kapott még 8 napig viselnie kell,és nem tűri magán,tegnap éjjel 1 órát ácsorgott vele a fallal szemben,állandóan le akarja venni!Hogy viselkedjek vele?Továbbá nem akar sétálni,egyik helyről szinte elfut a másikba és leül,lehet a lábán levő kötés zavarja..Kérlek írjatok tapasztalatokat,mert ez nagyon zavaró!!Köszönet!!!
2009. aug. 26. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt hiszem nem lesz galér,majd nagyon figyelem,és csak ha nagyon szükséges akkor adom rá.Ha csak fekszik kedvtelenül az hátráltatja a gyógyulását.Épp most sétáltunk végre egy nagyot,nem volt gond,most szunyál.Szo kösz mindenkinek!
2009. aug. 26. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:
13:42-es vagyok! Mivel érdemeltem ki a lepontozást??????
2009. aug. 27. 09:33
 13/14 anonim válasza:
Három napja kasztrálták 8 hónapos retriver keverék kan kutyámat. Nagyon jól viselte , de meglepődtem, hogy nem kapott gallért és le sem ragasztották a frissen varrt sebet.Sajnos két napig gyakran nyalta a sebet és ha megpróbáltuk megakadályozni csúnyán morgott ránk és hozzá sem érhettünk. Szóval nekünk kellett volna a gallér.Ebredés után egy órával már ugyanúgy mozgott mint máskor csak a viselkedése volt fura. Mintha nem tudta volna hol van. Félt és bújt a kocsi alá, szekrény mögé.Másnap már kutya baja sem volt :-)
2014. jan. 31. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
.
2016. dec. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!