Mi lehet a baj a kutyámmal?
Figyelt kérdés
1 és fél éves kan, régen nagyon sokat játszottunk, sokat tanítottam is és szinte mindent meg tudott tanulni. Mostanában azonban kevesebbet játszik (lehet hogy csak "felnőtt"?), és nem nagyon tud tanulni sem. Egyszerűen nem figyel, csak jutalomfaltért csinál mindent, pedig már tudja, hogyan kell. Néha meg csak ül, és nem hajlandó semmire.
Nem értem, mi lehet a baj?
2009. aug. 26. 12:13
1/8 anonim válasza:
szerintem úgy érzi, hogy ő a főnök, és meg kell védenie titeket, ezért éber. bár lehet hülyeséget mondok ezzel, ez scak az véleményem
2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy mudi, és egyéb téren is mintha vesztett volna az életerejéből, nem tudom... Sokkal lustább lett.
2009. aug. 26. 12:27
3/8 anonim válasza:
Szerintem csak felnőtt, az én kutyám is hasonló.
4/8 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy ez a mudinak nem sajátja.
2009. aug. 26. 12:34
5/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, az enyém németjuhász, de ahogy idősebb lett ő is megkomolyodott.
6/8 A kérdező kommentje:
De Betyár még csak 1 és fél éves! Én úgy tudom ,hogy a mudik játékosak, és imádnak mozogni.
De inkább a tanítás a problémám, régen imádta, most meg...
2009. aug. 26. 14:53
7/8 anonim válasza:
lehet hogy az étkezésével van a gond, túl sokat kap és elhízott, vagy túl keveset és erőtlen. de az is lehet, hogy nem jáccottál vele sokat, vagy sok ideig nem tanítottad sok ideig, és elfelejtette hogy kell... ez olyan mint a fogmosás, ha nem mosod meg minden nap, és mondjuk egy hónapot kihagysz, sikálhatod utánna drótkefével is, nem lessz fehér XD
8/8 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
Máma valahogy megjött a kedve, és hajlandó volt megtanulni a "kerülj!" parancsszót. Remélem majd így folytatódik tovább. Igyekszem majd még többet foglalkozni vele.
2009. aug. 26. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!