Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kutyája is álmodik? Hogyan?

Más kutyája is álmodik? Hogyan?

Figyelt kérdés

Az egy ém néha ugat almában, meg olyan hangokat ad amit ébren soa! Van hogy mozgatja a lábát, szerintem fut.

Ez halál vicces (nem az enyém)

http://www.youtube.com/watch?v=cvN696YizOg

2009. aug. 26. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

tekintve hogy az elején már elszólja magát, nem foglalkozok azzal, hogy utána kimagyarázza magát.

Uram atyám, kicsit szelektíven gondolkozol...

mindegy, a kérdést nem akarom teleoffolni, részemről lezárva.

2009. aug. 26. 12:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta hogyha nem írtam volna hogy 15 vagyok... nem írtam hogy 15 vagyok mert 13 vagyok. Én csak megszoktam simogatni hogy abba hagyja. Nem vagyok tapló szegény kutya rendesen neki ment a a falnak de nem kell mindenkit szidni. Egyébként ha én tapló vagyok akkor te meg értelmi fogyatékos mert ez nem az én kuttyám. Senkinek nincs joga olyat mondani, hogy elkéne venni tőlem a kutyát, mert a zsebpénzemet mentett kutyák orvosi és egyéb szükségleteire fordítom. Most is mentettem Egy mamakutyát, meg a kicsinyét. Lehet engem szidni csak nyugodtan hergeljétek fel magatokat, de engem nem érdekel. Írhattokk dühös kommenteket de többé nem nézem az új válaszokat PÁ
2009. aug. 26. 12:29
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Látom a kérdező is szelektíven olvas:D Hihetetlen. Nem neked írtam, hogy 15 vagy, hanem a 3. válaszolónak. Jesszus...
2009. aug. 26. 12:33
 14/20 A kérdező kommentje:
jesszus.... Te ba.om! Te vagy a 3. válaszoló
2009. aug. 26. 12:36
 15/20 anonim ***** válasza:
59%

Szeretnéd a nem hasznosnak bizonyult válaszokat is látni? []

tegyél oda egy X-et... egyébként te meg nem 13nak tűnsz, hanem 9nek

2009. aug. 26. 12:46
 16/20 anonim ***** válasza:
54%
Ez hülye, számolni sem tud:D
2009. aug. 26. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként nem tudom, élőben is leb*rmozol felnőtteket 13 éves létedre? Gondolom akkor már nem vagy olyan bátor. Azért remélem a szüleid egyszer-kétszer képen törölnek ezért a viselkedésért.
2009. aug. 26. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:

"Én csak megszoktam simogatni hogy abba hagyja."

érdekes, néha nekem úgy tünik, hogy mégis a tied, legalábbis a családodé, azaz tehettél volna ez ellen valamit. például felébreszted, és nem veszed fel videora.

2009. aug. 26. 13:06
 19/20 A kérdező kommentje:
Nekem havanesem van!!!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 26. 13:12
 20/20 anonim válasza:
Szerintem nem kéne veszekedni, mert volt egy kérdés és ara kéne válaszolni és nem arról beszélgetni hogy ki "hány éves" hanem a kutyákról. Az én kutyám Cocker Spaniel és például én mindig felkelltem mert akkor elkezdi csóválni a farkát. ne nézd a helyesírást xd
2011. máj. 6. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!