Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kutyája is álmodik? Hogyan?

Más kutyája is álmodik? Hogyan?

Figyelt kérdés

Az egy ém néha ugat almában, meg olyan hangokat ad amit ébren soa! Van hogy mozgatja a lábát, szerintem fut.

Ez halál vicces (nem az enyém)

http://www.youtube.com/watch?v=cvN696YizOg

2009. aug. 26. 11:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem ez egyáltalán nem vicces:( ha az én kutyám ilyen rángatózásba kezdene, nem azzal törődnék, hogy felvegyem videóra, hanem felébreszteném és megnyugtatnám.

Minden kutya álmodik - az enyémek is - és szerintem nekik is lehetnek rémálmaik...

2009. aug. 26. 12:00
 2/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem sem vicces. Szerencsétlen kutya. Sokat elárul rólad ha te ezt humorosnak találod. Ha az én kutyám álmodik, és nyüszög, rángatózik közben, akkor AZONNAL felébresztem.
2009. aug. 26. 12:04
 3/20 anonim válasza:
47%

Hát...szerintem én inkább nem költeném fel. Nem lehet tudni mit álmodik, lehet éppen azt, hogy üldözik...ha meg hozzányúlsz megharaphat.

Az emberek is szoktak rosszat álmodni és nem szokták őket felkölteni (engem sosem költöttek fel, mert nincs hogy lássák - külön szobába vagyok). Attól, hogy rosszat álmodik egy ember/állat, attól még nem lesz baja, csak mindkét fajnak elég kellemetlen, mert nem tudja, hogy nem a valóság, csak ha felébred jön rá...

15/F

2009. aug. 26. 12:12
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem írtad volna oda, hogy 15 éves vagy, még 12-nek gondoltalak volna:D
2009. aug. 26. 12:14
 5/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vicces, de semmi rossz nincs ebben! Mit csinálsz ha nem vagy épp a kutyával? Belehal, hogy rosszat álmodik? És téged ki ébreszt fel ha rosszat álmodsz? Nem kell a kutyát a széltől is óvni. Amúgy honnan tudjátok hogy rossz neki? Ugatni és nyüszögni a kutyák nem csak azért szoktak mert rossz neki... Szerintem sokkal roszabb, ha egy mély álomból felébresztenek. Mert az én kutyám nagyon mélyen alszik amikor álmodik, és nem lesz semmi baja ha rángatózik, de nem is vicces.
2009. aug. 26. 12:14
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
Az én kutyám is szokott mozogni álmában, de csak aprókat, alig észrevehetőt. Nincs ezzel semmi baj, te is mozogsz álmodban, ezt bizton állítom. Felébreszteni meg nem lenne jó, valóban megkaphat, hirtelen nem tudja majd, hol van és mi történik. Annak a kutyának komoly rémálma lehetett, ilyenkor el kéne gondolkodni rajta, hogy miért? Könnyen lehet, hogy valóságban történt vele valmit, azt éli át újra, vagy csak valami számára rossz történt. Ezért nem néznek kisgyerekek horrort, mert szinte biztos, hogy azzal álmodnának.
2009. aug. 26. 12:19
 7/20 anonim ***** válasza:
48%

12:14

jaja számból vetted ki a szót.

egyébként én is felébresztettem volna. a kérdező hihetetlen nagy tapló. és még fel is töltöd youtube-ra.. szánalmas. el kéne venni tőled a kutyát!

2009. aug. 26. 12:20
 8/20 anonim ***** válasza:
75%
Jajj 12.20, odaírta hogy nem az ő kutyája. Nem tudsz olvasni???
2009. aug. 26. 12:21
 9/20 anonim ***** válasza:
48%

12:21 !

Más kutyája is álmodik? Hogyan?

Az egy ém néha ugat almában, meg olyan hangokat ad amit ébren soa!

ezt írta a kérdező, és mivel látszik rajta, hogy írni nem tud, feltételezem, hogy a soa soha akart lenni, és az ém én, az egy meg eny, spacet meg véletlenül ütött. köszöntem

2009. aug. 26. 12:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Te ezt nem látod?:

"Ez halál vicces (nem az enyém)"

Uram atyám, kicsit szelektíven olvasol...

2009. aug. 26. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!