Más kutyája is álmodik? Hogyan?
Az egy ém néha ugat almában, meg olyan hangokat ad amit ébren soa! Van hogy mozgatja a lábát, szerintem fut.
Ez halál vicces (nem az enyém)
http://www.youtube.com/watch?v=cvN696YizOg

Szerintem ez egyáltalán nem vicces:( ha az én kutyám ilyen rángatózásba kezdene, nem azzal törődnék, hogy felvegyem videóra, hanem felébreszteném és megnyugtatnám.
Minden kutya álmodik - az enyémek is - és szerintem nekik is lehetnek rémálmaik...

Hát...szerintem én inkább nem költeném fel. Nem lehet tudni mit álmodik, lehet éppen azt, hogy üldözik...ha meg hozzányúlsz megharaphat.
Az emberek is szoktak rosszat álmodni és nem szokták őket felkölteni (engem sosem költöttek fel, mert nincs hogy lássák - külön szobába vagyok). Attól, hogy rosszat álmodik egy ember/állat, attól még nem lesz baja, csak mindkét fajnak elég kellemetlen, mert nem tudja, hogy nem a valóság, csak ha felébred jön rá...
15/F

12:14
jaja számból vetted ki a szót.
egyébként én is felébresztettem volna. a kérdező hihetetlen nagy tapló. és még fel is töltöd youtube-ra.. szánalmas. el kéne venni tőled a kutyát!

12:21 !
Más kutyája is álmodik? Hogyan?
Az egy ém néha ugat almában, meg olyan hangokat ad amit ébren soa!
ezt írta a kérdező, és mivel látszik rajta, hogy írni nem tud, feltételezem, hogy a soa soha akart lenni, és az ém én, az egy meg eny, spacet meg véletlenül ütött. köszöntem

Te ezt nem látod?:
"Ez halál vicces (nem az enyém)"
Uram atyám, kicsit szelektíven olvasol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!