Milyen gondozást igényel egy szibériai husky?
Szia, nekem husky-m van. Nincs napi szinten 50 km-et futtatva, mégse rongál, meg szökik.
minden nap sétálunk egy órát, meg tanulunk, hétvégén agilityzünk, és teljesen jó kutya.
Szerintem, ha egy kutya nincs napi szinten 50 km-et futtatva, csak teszem azt 10-et, akkor nem fogja igényelni azt az 50-et, mert én az enyémet amikor futtatom, egy fél óra után van, hogy teljesen elfárad, és lefekszik, vagy ha nem is ott helyben, akkor amikor hazaérünk hátra szalad az itatójukhoz, iszik, és utána egy nagy huppanással lefekszik az ajtó elé, és alszik egy pár órát. Miután felkel, még vagy játszunk valamit, vagy pedig tanulunk.
Ő nincs annyit mozgatva, mint itt azt mindenki írja(30-50km/nap) mégis teljesen jól néz ki, jól érzi magát, egészséges.
(nem ugat/vonyít éjszaka, nem tör-zúz, nem szökik, kifejezetten illemtudóan viselkedik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!