Beagle kutyám megszokná az panel lakást?
Most kertes házban lakunk,de lehet,hogy albérletbe kell költöznünk (sokan tudhatják miért mind1).És a kutyusom meg a cica kint vannak a kertben.Ugy álltalában ha bejönnek max 3 órát vannak bent.Nem kakilnak/pisilnek be.És ha elköltöznék albérletbe,nem ugatna ha egyedül lenne otthon a cicával??Vagy nem szedne szét mindent,mert elég játékos kutyus és ha mi is ott vagyunk semmit se csinál,okos,de mihet nem figyelünk rá csinálná a rosszat utána meg bújik oda hozzánk(nem tudom miért csinálja ha tudja hogy nemszabad).Na szóval ezek lennének a kérdéseim.Kínzás lenne neki?Mert nem szeretném ez miatt odaadni másnak.Ja egyébként 13 éves vagyok,de kellnék hajnalban is vinném sétálni meg reggel délben este minimum 4 séta lenne egy nap és kb mindegyik 1 órás hétvégén meg sokkal több.Szerintetek??
Tudom,hogy vadászkutya és nem jó neki meg én is ellenzem ,hogy egy beaglet panelba tartasak,de ebben az esetben??Mert szerintem neki rosszabb lenne ha nem lenne velem volt,hogy elmentem 1 hétre és anyu azt mondta semmit se csinált néha sétálgatott meg evett,de kedvetlen volt.Vagy naggyobb kínzás lenne neki a panel
:(??
Köszönöm :)
Ha nem lesz neki jó a panelba akkor leköltözik mamámhoz addig vagy nemtudom.De semmiért se szeretném odaadni,mert tényleg annyira egymáshoz szoktunk :S.Köszönöm a válaszokat.Majd még beszélek anyuval is,hogy milesz ha szenvedni fog?Bár imád bent lenni :)
hát ahogy leírtad, szerintem a panelban is jó helye lesz.
Most már 1 évesen elég idős ahhoz, hogy ne tegyen (annyi) kárt :) ,nyugodtabb, és még nagyon jól tud alkalmazkodni egy új helyhez.
A gazdaváltás biztos megviselné, és az sem biztos, hogy ott jó helye lenne, annyit tudnának vele foglalkozni mint te.
Szerintem ne váljál meg tőle!!
Panelban is el lesz, a kölyökkorát kitombolta egy udvarban, felnőttként, amúgyis sokkal nyugodtabbak és képesek egész nap feküdni (legalábbis az enyém) :)
Egyébként nagyon sok ismerősöm panelban tartja a beaglejét, és semmi gond nincs velük.
Veled nőtt fel, te vagy neki a gazdája, hozzádragaszkodik, ne add oda másnak, látom, hogy szereted őt, és tudsz vele annyit foglalkozni.
Áhh nem 4× egy 1 órákat minimum levinném egy nap.
Hajnal 4-től 5-ig
Reggel 6-tól 7-ig
Utána suliba vagyok
kettőkör hazaérek
2-től 3-ig
És még este
6-tól 7-ig
valahogy így lenne.
És akkor hétvégén lenne több,mert akkor van időm,csak az a baj,hogy most megyek gimnáziumba és nagyon nehéz lesz tanulok,nem szeretnék a séták miatt rossz tanuló lenni szóval ennyit tudok,utána edzésem van,tánc és az után tudom levinni és utána tudok még tanulni.És akkor hétvégén meg barátnőim meg a kutyusom.Valhogy így zajlana le.Köszönöm a választ.
:) jó a hozzáállásod :)
szuper gazdi vagy :D lesz rá időd az biztos :)
mutatnál egy képet a biglidről? :P
nekem is beaglem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!