Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A jobb minőségű száraz tápból...

A jobb minőségű száraz tápból kevesebbet kell adni a kutyának mint a rosszabból? A beltartalom miatt kérdem.

Figyelt kérdés

2012. dec. 31. 11:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vaterán láttam ezt a faját (drágábban) de ha azt mondod jó akkor ki is próbálom.
2012. dec. 31. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:

6-os. Talán pont az volt a baj, hogy: "Minden ilyen reklám csodatápot kipróbáltunk,minddel volt gond."

Reklámozni a Pedigreet és társait szokták, ami ugyanúgy hulladék. Jobban utána kellett volna olvasni.

Állatboltban kell vásárolni, nem pedig szupermarketben.

Ott találni lehet pl. Taste of Wildet, Royal Canint stb stb, amik lényegesen jobbak.

2012. dec. 31. 17:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) Nekünk bevált, remélem nektek is be fog. :)
2012. dec. 31. 18:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Azokra a reklámokra gondoltam,amiket kutyás újságokban meg neten látsz.Konkrétan a Royal Canintól fosott véreset.Egy másik változatától pedig húsig marta magát.A Hill's fújta úgy fel,hogy rohanni kellett vele a klinikára.Eukanuba-tól lett matt és csúnya a szőre.Pro Plantól,Acanatól,Orijentől nem lett se jobb,se rosszabb.És ez a legjobb,amit ezekről a csodatápokról elmondhatok.A Hills olyan ízű,mint a kukoricachips,mondjuk kukoricából is van legnagyobb részt.Ahhoz képest,amilyen kevés hús van ezekben a csodatápokban(általában 30-40% körül)horror drágák.

Nem véletlen az sem,hogy a tápgyártóktól független elemzésben azonos osztályba sorolták őket a Pedigree-vel.

Egyébként azt nem etettem soha.

2012. dec. 31. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyébként pesti koromban még jártam állatboltokba.Itt viszont kb.50 kilométeres körzetben nincs olyan,legfeljebb takarmánybolt,ahol a legmenőbb márka a Dog Chow :)

És nem értem,ha az egészségesnek reklámozott csodatápok mindegyikétől baja volt a kutyámnak,hogy lehet,hogy a csöves,hulladéknak titulált kajáktól nincs baja?

2012. dec. 31. 18:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Kinek ez jön be, kinek az. Még jó hogy olyan nagy a választék. :)
2012. dec. 31. 18:52
 17/18 anonim válasza:

A miénk ezt kapja: [link]

Kiskora óta, most 30kg és napi 2x4dl pohárnyi elég neki.

Úgy nő tőle mint gomba, makk egészséges, gyönyörű fényes a szőre. Egy gond van csak, hogy brutál drága a termék, de talán éves viszonylatben így jövök ki olcsóbban, ha nem kell tízezrekért állatorvoshoz járkálnom vele.

Eddig nagyon bevált.

2013. jan. 1. 10:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sem járkálok 10 ezrekért orvoshoz.Meg sok más kutyás sem,akik olcsó táppal etetnek.Akkor rohangáltunk folyton orvoshoz sok ezerért,mikor a csodatápokat etettük.

Azóta,hogy azokat abbahagytuk,a kutyáim csak oltáskor látnak dokit,semmi bajuk.

2013. jan. 1. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!