Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlotok?

Milyen fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nekem a labrador tetszik mint fajta de ilyen nagy kutyát nem tudunk tartani:(Van a tulajdonságaihoz hasonló tulajdonságú kisebb méretű kutyafajta?Vagy tudtok ajánlani olyan fajtát ami közepes méretű,tud nyugodt lenni de mozgós?
2009. aug. 25. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Német juhász!

Az az egyik legjobb fajta.Nyugodt de ha játszani van kedved mindig készen áll rá!:)

2009. aug. 25. 18:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudunk nagy kutyákat tartani sajnos:(Közepes nincs?
2009. aug. 25. 18:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudunk nagy kutyákat tartani sajnos:(Közepes méretű nincs?
2009. aug. 25. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

A Németjuhász ugyanakkora mint egy labrador. xD

Én sajnos csak nagy kutyákat tartok [Golden retriever,Dalmata,és egy keverék].

Kicsi kutyában nagyon nagyon ajánlom a Beagle-t.

Nagyon szeretgethető,mégis aranyos kutya.

Szerintem 100 %-ban megfelel az elvárásaidnak. :)

Mesi

2009. aug. 25. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Középschnauzer,amstaff,bullterrier,jack russel terrier.

Szerintem ezek a legjobban és valamivel kisebbek mint a labi,viszont sokkal több odafigyelést igényelnek,szükségük van vezetőre,falkvavezérre.

2009. aug. 25. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
yorkshire terrier,csivava....
2009. aug. 25. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Mudi? Közepes, igénytelen, bármit megtesz amit akarsz, de imád mozogni.
2009. aug. 25. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

Lakásban v. házban laktok?Ha lakásban,akkor a Beagle-t nem ajánlom.pl.Spániel(35-40 cm marmagas),hosszúszőrű Tacsi,Közép Uszkár(lehet normál kutyaformára is nyírni),Közép Snaci.,a Spancit is kell néha nyírni,de nem olyan sűrűn mint utóbbi kettőt őket viszonylag sűrűn kell.Amúgy Labrador(kb.55cm marmagas) nem olyan nagy,a Német Juhász(60-tól)nagyobb.

Kinézetre v. természetre szeretnél hasonlót?

Így látatlanban elég nehéz ajánlani.Sztem üss fel egy kutyakönyet vagy nézegess a neten,hogy melyik fajta milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

2009. aug. 25. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Foxi vagy Jack Russel terrier! mind kettő 100% megfelel a leírtaknak. ja igen amúgy a yorkieg a csivava kis méretű, nem közepes:)
2009. aug. 25. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Választhatod a közepes schnauzert, de ajánlhatom a mudit is, bármikor hajlandó veled mozogni, de elhever félnapokat a helyén, ha úgy kívánod:)

De mindennap min. 2 óra séta kell vele, úgyhogy ha nem tudod megoldani a rendszeres mozgást, inkább keress mást. Bár az is elég, ha elengeded egy nyílt helyen, hadd fusson, mint a hülye, kifárasztja magát egy 10szer10 méteres helyen is:)

Google a barátod.

2009. aug. 25. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!