Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fog még több kutya utcára...

Nem fog még több kutya utcára ill. menhelyre kerülni a kötelező chip-ezés miatt?

Figyelt kérdés
Sok helyen alig törődnek a kutyával szerintem valószínűbb hogy inkább szélnek eresztik minthogy bechipeztessék. Meg aki alapból szegény az szerintem nem fog ilyenekkel foglalkozni meg ilyenekre költeni, mert a kutya lehet a legutolsó dolog amire áldozni akar.
2012. dec. 30. 15:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Aki lepontozott, az ezek szerint egyetért azzal, hogy a kutyának az utcán a helye. Gratulálok!
2012. dec. 30. 17:52
 12/22 anonim ***** válasza:

vadász ismerőstől hallottam, hogy kinn a területen, ahol anno egy-egy kóbor kutya ha feltűnt, már most tíz-tizenkét fős falkák mászkálnak nap mint nap.

rengeteg olyan település van Mo-n, ahol nem megoldott a kóbor kutyák elhelyezése, még gyepmester sincs, nem hogy menhely... nálunk a legközelebbi nagyvárosban ugyan van egy menhely, de csak akkor fogadják be, ha városhatáron belül találtuk a kutyát. (megesett már, hogy füllentenem kellett néhány kilométernyit, hogy ne kelljen az út szélén hagynom egy csóri kis jószágot...)

summa summarum, az egy dolog, hogy a menhelyek szívnak ezzel az akcióval, de rengeteg kutyaéletet fog követelni. mert azokat a falkákat nem gyepmesterek, vagy állatvédők fogják szépen, finoman befogdosni, hanem a vadászok fogják kiirtani.

2012. dec. 30. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
2012. dec. 30. 19:04
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Majd ha néhány embert is megölnek, akkor majd elgondolkoznak azok, akik azt mondják, "ó, ez csak egy hullám, nincs itt semmi baj". Bár gondolom, addig nem érdekes, amíg mással történik a tragédia.
2012. dec. 30. 19:40
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Amikor a kötelező oltást bevezették, akkor is biztosan sok kutya került utcára. Az is hiba volt? Csináljuk vissza? Sőt, legyen ingyen a kutyakaja meg az állatorvos, nehogy bárkinek is áldoznia kelljen a kutyájára.
2012. dec. 30. 20:42
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem (csak) a pénzről van itt szó. Nagyon nem. De hagyjuk, kár a szóért.
2012. dec. 30. 22:03
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, persze, nem a pénzről, tudom, hogy a cionistabolsevikbankárok és a nácifaszistafideszjobbikosok közösen törnek világuralomra. Első lépés, hogy a mikrochip segítségével titokban Moszad -ügynökökké képzik a kutyákat. Ha a kutyád egyik nap salommal köszön farkcsóválás helyett, sürgősen szabadulj meg tőle, legalább akkor nem kell többet költeni rá.
2012. dec. 30. 23:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Ehhez a hsz-hez újfent csak gratulálni tudok... :/
2012. dec. 31. 00:06
 19/22 anonim ***** válasza:
De sajnos igen, ezt a rendeletett is a kutyák fogják bánni, hiába akarnak nekik jót. Sokan fogják ki dobni vagy megölni a kutyáikat, ami elítélendő. Bevallom nekünk sincs pénzünk két kutya chipeztetésére, de inkább kockáztatom azt hogy megbüntessenek, mint hogy az utcára dobjam vagy megöljem a kutyáimat. Szeretem őket és kapnak enni inni, jól vannak tartava. Sajnos későn tudtam meg a chipess dolgot, így nem tudtam össze szedni a pénzt. A kutyáink egyébként se tudnak ki menni az utcára.
2013. jan. 4. 12:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Uoltsó: hogy hogy nem tudnak kimenni az utcára?
2013. jan. 4. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!