Mellrák? Hasfertőzés?
Figyelt kérdés
Nekem egy 9hónapos amerikai staffordshire terrier-em van és egy pár hete észrevettem hogy nagyon meg vannak duzzadva a mellei. Eddig nem nagyon gondoltam jelentősnek de a napokban észleltem hogy egyre jobban bedagadtak neki és el is vannak színeződve (lilás/feketés). Arra is gondoltam hogy vemhes de a hasa nem nőt szinte semmit. Mi lehet a baja?2012. dec. 30. 13:56
11/19 A kérdező kommentje:
Képzeld nem merült fel bennem, és ne hívj felelőtlennek, életem során ő a 4. kutyám, és eddig még egynek sem volt semmi baja, csak akkor kellett dokihoz menni, ha oltás kellett a kutyának. Sajnálom, hogy nincs rá pénzem, de a lakáshitel, a megélhetésünk és a 2 éves kisfiam mellett elég nehéz lesz több 10000-ret dobálni ki az ablakon, erre nem számítottam....nem tudom hogy fogom megoldani, pláne, ha olyan fizut kapok, mint decemberben, akkor el sem tudom vinni. Csak abban bízok, hogy többet kapok mint legutóbb, és ha nem is ivartralanítani, de legalább megnézetni el tudom vinni...
2012. dec. 30. 18:54
12/19 A kérdező kommentje:
Én lennék a világ legboldogabb embere, ha csak úgy 100.000 Ft-ot félre tudnék tenni arra, hogy ha a kutyának doki kell....örülök hogy nektek ilyen jól megy a sorotok, de sajnos nem mindenki van így....
2012. dec. 30. 18:56
13/19 anonim válasza:
Legalább most már tudod, hogy ezt meg lehetett volna előzni ivartalanítással! Bár, ha a 4. kutyád, már tudnod kellett volna és illene tudni azt is, mi az álvemhesség.
14/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy ilyen hülye vagyok, és bocsánat, hogy eddig egyik kutyámnak sem volt semmi baja, és hogy nem tapasztaltam meg ezeket.....
2012. dec. 30. 20:10
15/19 A kérdező kommentje:
Ivartalanítani meg nem akartam, mivel szerettem volna tőle kiskutyákat....
2012. dec. 30. 20:11
16/19 anonim válasza:
Na ez az! Mégis minek? Hogy eladd?
De inkább ezek után nem mondok semmit.
17/19 A kérdező kommentje:
azért akartam tőle kiskutyát, hogy saját részre megtartsam, nem vagyok szaporító baz..eg!!!! Feltettem egy kérdést, hogy választ kapjak rá, nem azért, hogy a nem normális emberek kritizálásait hallgassam! Inkább ne is mondj semmit, egyetértek, nem akartam eladni a kutyákat, szóval be lehet fogni, nem ebből akarok meggazdagodni, nem vagyok olyan! Mégis minek??? Neked van gyereked??? Mégis minek???
2012. dec. 30. 21:39
18/19 anonim válasza:
Itt ecseteled milyen szegény vagy erre, plusz 5-6 kutyát akarsz ellátni még, na ne hülyíts már ilyenkor este...
19/19 anonim válasza:
Minek a kutya ha ennyire nincs pénz rá? Egyáltalán mit eszik? Egy staffi nem ehet akármit minőségi tápot kell kapnia és rendszeresen kell mozgatni foglalkozni vele. minek neked még kiskutya ha egyet sem tudsz ellátni? Mint írtam a mai világban a kutya tartása luxus főleg magyarországon, ha valaki nem teheti meg ne tartson. Nincs olyan, hogy valaki ilyesmit nem számít amikor kutyát vesz! Én megoldom a problémád! Ajándékozd el vagy add a fajtamentőknek már ha staffinál vanés ők ellátják majd és találnak neki felelősségteljes gazdit, mert te nem vagy az (sajnálom ha nem tetszik)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!