Hogy lehet elmagyarázni a családomnak, hogy nem etetünk egyfolytában kutyát és nem babusgatjuk?
én azt próbáltam elmagyarázni hogy miért nem fürdettem meg head&sholderselxDDDDDDDD
amúgy gyakorlatilag sehogy,sajnos a kutya kérdésben is mindig a "másiknak" van igaza
sok kutya szeretne ilyen 'gyilkos' helyzetben lenni, hogy etetik.
egyébként a határozottságon kívül nincs semmi más megoldás. egy ideig énis elnéztem, hogy tömve van az eb. aztán láttam, hogy kerekedik, és a sarkamraálltam. közöltem mindenkivel, hogy itt ez a szép zsák, ez a kutya - nem is akármilyen - kajája, napi 1 bögrényit kap, máskülönben egy dagadt disznó lesz, és szívrohamban kimúlik 3 év múlva. mivel mindenki imádja be is tartják. kimérjük minden nap a bögre tápot, leteszem a konyhapultra, ott várja a sorsát. ha valaki nagyon szeretné mégis dicsérni, vagy jutalmazni a kutyát, akkor abból vesz el, így nem lépjük túl a napi limitet, és fitt kutyám marad. nap végén kapja meg a tápot. már ha marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!