Azokat a kennelek amiket a MEOE oldalán "ajánlott tenyészetek" alatt mutat, azok tényleg jók?
2012. dec. 29. 19:10
1/7 anonim válasza:
Ezek az egyesület tagjai, nem jelenti azt, hogy tényleg jók.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi :)
2012. dec. 29. 19:28
3/7 anonim válasza:
Sőt... Sokszor le se veszik a már kitiltott "tenyésztőket".
4/7 anonim válasza:
ne dőlj be minden nagyokosnak. van, h az udvari kedvenc szebb, jobb...stb...mint a 'naaagy tenyésztők' kutyái
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen jó kiindulási pontok lehetnek. De az ember csak úgy győződhet meg arról, valóban jó-e egy kennel, ha személyesen megnézi a helyszínt, megismerkedik a tenyésztővel, a tartási körülményekkel, megnézi a tenyészkutyákat s legalább fotóról a kennelből eddig kikerült kutyákat.
6/7 Szabó yustice válasza:
Ja biztos jók ök már tejeltek!!!!!!!!!:)
7/7 Szabó yustice válasza:
A Meoe szervezetnek már rég meg kellett volna szüni!A világ 40 országában el sem fogadják ..vagy csak föntartásokkal a tömeg gyártott törzskönyveit!Kommunista csökevény ami a vért szivja a kutya tartóktól!Nekem minden fajkutyám külföldön van jegyezve Nem véletlenül!Magyar országon csak fizettem a semiért még 1 tag kártyát sem kaptam!A versenyek meg a birók ...vic!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!