Eltűnt a sajnos nagyon hülye kutyám? Mit tegyek?
Vane gy 8 éve pulim. Nagyon hülye szó szerint. Szétrág mindig mindent, nem hallgat ránk. Kezelhetetlen. Sokat vittük őt sétálni a környéken de mindig elkóborolt volna póráz nélkül.
Mire hazajöttünk, eltűnt. Vagy átszökött a szomszédhoz, akik feltételezem, kiengedték őt, ő pedig elszökött, vagy nem tudom...
Mindig arra gondolok hogy fázik, és éhes...és ki vagyok borulva...
Körbejártuk a környéket..nem találtuk..
Mit tehetnék? Van esélyem?
Legalább tudnám, hogy elpusztult. Akkor nem félnék hogy rossz neki...tudnám hogy nem.
Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat..
14/L
Csinálsz plakátokat. Kirakod jó nagy körzetben. Állatorvosnál, nagyobb üzleteknél, megállókban is teszel ki.
A sétánál való elkóborlás csakis a ti hibátok. Meg kellett volna tanítani a kutyát, hogy nem teheti.
Apukád ne vasakat építsen, hanem vegyetek villanypásztort.
villanypásztor? ez egyre jobb.
én így fogalmaznék: apád ne vasakat építsen, hanem vegyen bérletet a kutyaiskolába.
Chipes? Mert akkor ellenörizd a chipet, hogy regisztrálva van-e a petvetdata hu weboldalon.
Csinálj plakátot a fényképével és szórd meg a környéket. Hagy plakétot a boltokban, kocsmákban.
Tedd fel a facebookra és a netboard hu weboldal elveszett-talélt kutyák topicjába.
Kered meg a környéken lévő állatvédő szervezetet és küldj nekik adatokat, fényképet.
Értesítsd a környező állatorvosokat, hogy elveszett, keresitek.
Kb ennyit tehetsz, amellett, hogy folyamatosan kérdezősködsz utána a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!