Milyen kutyát ajánlanátok és mi a véleményetek amit é irtam?
Sziasztok!
Kis méretű kutyában gondolkodtam.
És egy Panel lakásban kellene.
Törpetacskót nézegettem.De azt kb. mennyiért lehet venni? Fajtisztát? és milyen betegségei vannak?
Előre is köszi válaszokat. :)
A tacskókhoz nem értek, de azt hallottam róluk, hogy nagyon nehezen taníthatóak. Lépcsőzniük nem szabad, mert tönkre megy a gerincük és lebénulnak. Én nem javasolnám...
Nekem törpeuszkárom van lakásban. 40nm + két cica. Tök jól el van, otthon is lehet hagyni gond nélkül, nagyon jól nevelhető, igazi kedves társállat. Az egyetlen tipikus uszkárbetegség a fülgyulladás, de ha szép tisztán tartod, akkor nem lesz vele gondod.
Illetve a Cavalier King Charles spánielt szokták javasolni lakásba. Állítólag ha sétáltatod akkor nagyon játékos és bohókás, de ha a lakásban van, akkor szinte csak fekszik. Nekik a szemükkel szokott gond lenni, de az megint csak elkerülhető megfelelő ápolással.
Amúgy itt egy kutyaválasztó teszt, szerintem nagyon hasznos. :)
A wikipédiában megtalálod a választ a betegségeire. Az árát is meg tudod a neten nézni, különböző tenyésztőket megkérdezni.
Szerinte a törpetacskó jó válsztás lakásba.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!