Mennyibe is fog kerülni?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk a kiskutyámmal a Dokihoz! Most kapja meg a 2. oltást az lenne a kérdésem, hogy kap e megint féreghajtót, mert már kapót és az, hogy mennyibe fog kerülni és, hogy milyen oltást fog kapni? köszönöm a válaszokat előre is (Budapesti lakos)2009. aug. 24. 23:01
1/8 anonim válasza:
Attól mert kapót (kapott - így írjuk helyesen), attól még fog megint kapni, mert 3 hónapos korig 2 hetente féregtelenítjük a kiskutyákat. Az oltás 3500-7000 ft-ig bármennyi lehet, mármint a kombinált. A féreghajtó pár száz ft. Miért olyan fontos ez? A kutyatartás nem olcsó.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak nem tudtam...de köszönöm
2009. aug. 24. 23:16
3/8 anonim válasza:
Azért fontos,mert sajnos ilyen világot élünk,minden ft számit!! És hagy tartson már kutyát az is,akinek esetleg kevés van.Nekem is van 2 kutyám,és igen fontos,és érdekel mi mennyibe kerül,bocsi.De attól még gondoskodom róluk 100%-osan.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen...köszönöm,de sajnos igy van..és mivel nem akarok ott maradni mosogatni ezért tudjam,hogy mere hány méter!!:)
2009. aug. 24. 23:28
5/8 anonim válasza:
Nekem minden oltása 2500ftba került plusz ingyen féreghajtás...pedig nem olcsó amúgy az az orvos...és ahol én lakom a legjobb is..pedig nem kis város..
6/8 anonim válasza:
èn is 2 hetente viszem a kiskutyàm oltàsra,minden alkalommal eltèro az àra mert a kombinàlt dràgàbb...tehàt az 7500 ès a sima 5500 + fèreghajto.Tènyleg nagyon dràga mulatsàg ès illik tudni a mai vilàgban hogy mi mennyi mert minden pènz szàmit.
7/8 anonim válasza:
Ja és ha tudja hogy mennyi akkor nem adatja be vagy mi? Nem értem.
8/8 A kérdező kommentje:
Volt 1 kérdés amire kaptam választ(amit nagyon szépen köszönöm)a többi válasz adonak pedig azt üzeném,hogy be lett oltva a kiskutya és a felesleges vitákat pedig nem szeretnék
2009. aug. 25. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!