Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lemenjek, vagy ne menjek?

Lemenjek, vagy ne menjek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma hoztuk el a kiskutyámat, (labrador, fiú, 6 hetes)

Szegény nagyon sír most, hogy egyedül van. Nem tudom hogy lemenjek megnyugtatni. Mert ha lemegyek, akkor nem tudok feljönni, mert amint kilépek a szobából, mindig elkezd sírni...

Szóval mit tegyek?

2009. aug. 24. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Menj le hozzá!

Szüksége van most rád!

Új a hely a környezet!

2009. aug. 24. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Menj le hozzá.Mosolyogj sokat, nevess, a lényeg, hogy érezze, hogy szereted, szokja meg az új környezetet és ne legyen szomorú.:)
2009. aug. 24. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Természetesen, irány lefelé!

Vigyél magassal egy matracot, vagy kempingágyat, és aludj vele, legalább az első éjszaka. Hagyd, hogy odabújjon hozzád, hogy érezze, hogy szereted.

Gondolod, ha téged hirtelen elvennének a szüleidtől és a testvéreidtől, majd bekerülnél egy hatalmas csimpánzfészekbe, ahol semmit nem értesz és senkit sem ismersz, te mit tennél?

És ugye, mennyire jól esne, ha valamelyik odamenne hozzád, és hozzádbújna?

Így érez most ő is. Irány lefelé, játsz vele, nyugtasd meg, simogasd, beszélj hozzá. Lehet, hogy ez az éjszakád nem lesz nyugodt, és nem sokat alszol, dehát egy kiskutyával ezt bevállaltad.

És úgy csináltam a sajátommal (ő is labi, és kislány), hogy vacsora után betettem a kosarába, majd addig simogattam és dudorásztam, míg el nem aludt, és akkor kisettenkedtem, és elmentem aludni. Ha éjszaka fölsírt, vittem ki neki egy kis langyos tejet, majd újra álomba simogattam. Ezt négy napig kellett csinálnom, utána nem sírt már, hanem csak ült a kosarában, és figyelt, teljesen nyugodt volt.

Sok sikert a kicsihez!

2009. aug. 24. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Éreztesd hogy mellette vagy. Fogj egy régi pólót ami már nem kell neked(mert lehet h szétrágja), és abba vidd bele a szagod, törölközz meg vele.
2009. aug. 27. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Első pár napban legyél vele sokat de SOHA ne simogasd meg ha sír!!! Ezt ő nem megnyugtatásnak fogja venni hanem dicséretnek, hiszen kutya és nem érzi a különbséget a 'jól van itt vagyok melletted' és a 'jól van, okos kutya' között. Többször menj le és aztán fel, hogy tudja MINDIG visszajössz hozzá. Ha folyton simogatva van, amikor sír megtanulja hogy ezzel bármit elér nálad és hisztis kutyád lesz. Ugye nem akarod? :)
2009. szept. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!