Mi okból hiszi egy kutyás, hogy megmondja, hova menjek sétálni?
Sétáltam az egyik utcában, mert ugye miért ne tehetném meg?
Az út másik oldalán mentem, szóval nem a ház előtt közvetlen.
És egyik háznál volt vagy 5 kutya(legalábbis annyi volt szem előtt) és nagyin csaholtak rám. Én ugye nem siettem, mert nem fogok rohanni, mert gondoltam, hogy ezzel csak fel dühítem őket. És egyszer csak kirohan a házból egy nő, és rám szól, hogy takarodjak innen, nem látom, hogy idegesítem a kutyákat.
Én erre azt mondtam, hogy talán nevelje meg a kutyákat, hogy ne ugassanak mintha kötelező lenne.
Erre nagyon mérges lett, és még mondott pár kedves szót, és megmondta, hogy ha még egyszer meglát az utcában, majd rám engedi a kutyáit, hogy megtanulja, hogy vele nem szórakozhatok.
Na erre elhúztam onnan.
És felháborodva vagyok, mert mégis ha nekem ilyeneket mond, akkor a postásnak mit mondhat?
Komolyan hogy képzeli ezt egy két gazda?
Csak mert neki kutyái vannak, joga van beleszólni mások viselkedésébe, életébe?
A stilusaval valoban gond van, de nem ertem miert lasitasz le egy ilyen kutyas haz elott?
En ha lehet kerulni is szoktam, mas iranyban megyek vagy jo gyorsan hogy ne ingereljem a kutyakat.
Nem tudom pontosan hogy zajlott ez a vita, de sok ostoba kreten szorakozik a kutyak ingerlesevel keritesen keresztul, lehet hogy rad is ezt hitte es csak a kutyait vedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!