Mit csinál a kutya egyedül?
Csináltam apukámnak egy power pointos kis előadást ès azzal jött nekem, hogy 5-6órát lenne egyedül itthon. És hogy mit csinálna?
Erre nem tudok válaszolni...nem kölyköt szeretnék hanem egy 2éves kan kutyust akinek 3lába van.
Mit válaszoljak erre?
El lenne annyi ideig egyedül itthon?
Ha nincs szeparációs szorongása, akkor alszik. Én egyszer bekameráztam a lakást, az én kutyám a reggeli rohangálás után jobbra dől, meg balra, néha fel kel inni. De arra azért készülj fel, hogy menhelyi kutyáknál erre fokozottan ügyelni kell, hogy ne féljenek egyedül. Érdemes az első pár hétben fokozatosan egyedülléthez szoktatni úgy, hogy mielőtt egyedül hagyod, annyira fáraszd le, hogy élni ne legyen kedve.
Már a sokadik kérdésedet olvasom, és szeretnék neked is, és apukádnak is nagyon gratulálni azért, hogy ilyen alaposan felkészültök, nagyon szimpatikus a hozzáállás!
köszönöm!
Vigyázunk!:) Szerintem lesz még kérdésem, mert a power pointot szeretném kibővíteni még és este úgy megmutatni anyának is.
Csak most egy kicsit vissza riadtunk mert valahová itt a környéken nagyon erős mérget szórtak ki és már 6kutya bele is halt...:S nem tudom hogy lehet ilyen valaki. A rendőrség meg keresi az illetőt de nem találják. Attól félek hogy bárhol kiszórhat mérget az az ellető és más kutyák is esnek áldozatul.
Egy kutya suli van de az is messze tőlünk sajnos.
Hát nem tudom hogy azt meg is kell e enni a kutyáknak hogy hasson mert elvileg valami nagyon erős ideg méreg ami 3óra alatt végez a kutyával.
Sokszor csodálkozom is hogy tudnak ennyit aludni. Mert az esti séta után ugyanúgy dőlnek be az ágyba, mintha ők is ledolgoztak volna 8 órát, és végig alusszák az éjszakát :)
Talán mert ők nem úgy, nem olyan mélyen alszanak, mint az ember. Afféle éberálom az övék. Állandóan résen vannak, mozog a fülük, ugrásra készen állnak.
Nem véletlen, hogy pl. kutyám alszik, aztán meghall valamit és úgy ugrik fel, mintha nem is aludt volna. Meg se rázza magát.
Oké, ha nagyon elfárad, akkor már mélyebben alszik.
köszönöm!
Szerintem már láttam ezt a videót de megfeletkeztem róla. Minden esetre apának nem mutatom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!