Miért van az, hogy ha párom bemegy a boltba sír a 4 hónapos kölyök kutya (kb.3perc után sír)?
Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 19:35
2/10 A kérdező kommentje:
Ma kétszer voltunk boltban, én kint maradtam a kutyával amig a párom be ment és elkezdett sírni a kutya a párom után ez az egész vásárlás max 5 perc volt. A kérdés mi az oka ennek?
2012. dec. 26. 19:51
3/10 anonim válasza:
nem lehetséges, hogy túl sokat van a pároddal és nagyon kötődik hozzá? de semmi képpen se jó ha sír amikor ott hagyják. Máskor is előfordult már?
4/10 A kérdező kommentje:
Hát most karácsonykor itthon hagytuk párórára és szét szedte a lakást meg van olyan hogy hetekre elmegyek viszem magammal a kutyust is és addig nem látja a páromat. Ezért gondolom azt, hogy hozzám jobban kötődik. Lehetséges hogy a párom és a kutya között nincs lerendezve a dominancia?
2012. dec. 26. 20:05
5/10 anonim válasza:
Előfordulhat, négy hónapos korra simán bele lehet rakni a kutyába egynéhány viselkedési problémát, többek között szeparációs szorongást is, főleg ha folyton a nyakába ugrik párod, ha újra összetalálkoznak, esetleg hosszasan el is köszön tőle, meg ha te vigasztalásul jól megszeretgeted szegény kutyát, ha nyüszög.
6/10 A kérdező kommentje:
ilyen esetekben nem foglalkozunk a kutyával...nincs szeretgetés hasonló...mivel terrier jól utána néztünk a dominanciának...elmegyünk itthonról nem köszönünk...hazajövünk minimum negyedórát várunk és utána hivjuk addig elküldjük...ha nem hívjuk nincs simogatás vagy bármi...együtt élünk a párommal csak néha elkell mennem egy egy hétre és elviszem magammal a kutyát...ilyenkor nem sír utána...de ezt tette ugyanilyen szituációban báttyám párjával is...
azért kérdeztem, hogy dominanciai probléma lenne-e mert párjának tekinti a lányokat?
2012. dec. 26. 23:30
7/10 anonim válasza:
Hát négy hónaposan az azért kicsit erős lenne, főleg rögtön két pár, de hogy konkrétan miért csinálja ezt, min kéne változtatotok, azt így ennyiből távolról nehéz megmondani.
8/10 A kérdező kommentje:
másra nem tudok gondolni...:)
igyekszünk szinte mindent betartani ami a dominancia megtartásához és elnyeréséhez kell!
mind1...folytatjuk így tovább és meglátjuk mi történik
2012. dec. 26. 23:34
9/10 anonim válasza:
Próbáltál már egyszerűen rászólni, ha hisztizik, hogy fejezze be? :)
10/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy rászoltam, nyilván az az első és a párom is amikor kijött a boltbol és a kutya ugrálni akart rá, nem hagyta és mentünk haza egyböl.
2012. dec. 26. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!