Kölyök kutya és 2 felnőt cicát hogy szoktassak össze?
Nálunk nem kellett őket összeszoktatni.
A kis palotapincsimet 6 cicó mellé vittük (nem mind a miénk)
és ugye a nagy kutyák nem szívlelik a macskákat így először fújtak rá aztán megszokták, hogy ott van. Most már lassan 3éve együtt alszanak, együtt esznek a cicák a kutyussal, és csak őt tűrik meg maguk mellett a másik később jött kutyánkat nem. Csak őt. Vagy egy cica aki annyira kötődött hozzá hogy neve sem volt csak úgy hívtuk "Ádi élettársa".:D Azóta már a cica "elköltözött" de van hogy haza jár és akkor nagy az öröm. Volt egy másik macska is aki bántotta az élettársat és azt szó szerint ki kergette a kertből mert bántotta a barátját.
Most nyáron is lett a szomszédnak egy alom kiscica és nagyon örül a kicsiknek olyan mint ha az anyjuk lenne pedig fiúcska. Szerintem össze szoknak majd ne aggódj.:)
Megszokják egymást nem túl sokára,a macskák egy két ártatlan pofont kiosztanak majd a kis jövevénynek,de nem komoly.Ebből megtanulja majd mit lehet és mit nem.Ha látod hogy a kiskutya kezd eldurvulni játék közben avatkozz be,ne engedd neki,hogy gyötörje őket.
Ne engedd neki,hogy üldözze a cicákat ne szokja meg ,itt nem az ártatlan fogócskára gondolok hanem a hajszára a portán végig hosszig,amikor a cica a fatetején köt ki.
ÉN csináltam pl azt,hogy beültem a hintaágyba az egyik kezemmel a macsekot simogattam a másikkal kutyát.
elrendezik maguk közt. ahova lovagolni járok sok cicus van és egy dog! nyár elején születtek kiscicák és (mivel a kutyust anno kolyoknek hoztak el es a cicak
megmutattak hol a helye :) ) nem merte bántani őket csak nézte ahogy sétafikálnak (ettol fuggetlenul a kiscicak rendesen bevoltak tojva attol a behemot allattol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!