A Purina táp milyen?
Figyelt kérdés
Olvasom a fórumot, és úgy látom mindenki Acanát vagy Eucanubát vesz a kutyusának. A Fressnapfban néztem és egy nagy zsák Purina is 17-18 ezer forint, szóval nem hiszem, hogy rossz lenne.2009. aug. 24. 19:39
1/8 A kérdező kommentje:
Pro Plan, ez kimaradt.
2009. aug. 24. 19:40
2/8 anonim válasza:
én azzal etetek, nekünk bevált
ha nem telik rá akkor is purina tápot veszek, csak olcsobbat, dog chow-t
3/8 anonim válasza:
Közepes minőség. A tápnak sosem az árát kell nézni, hanem az összetételét. Azon belül is elsősorban a hústartalmat.
4/8 anonim válasza:
A Pro Plan prémium minőség, én is azzal etetek most.
5/8 anonim válasza:
szia
én megvagyok elégedve a pro plan táppal.
Nekem westiem van és hol sensitive hol bárány+rizses ízesítésűt adok neki.
6/8 anonim válasza:
Én 18 kg-os Acana-t veszek és az is "csak" 15ezer és ez már a sportos változat, az adult még olcsóbb. De szerintem a Purina is elég jó.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én mindenkit felpontoztam, nem tudom kinek öröm ez a lepontozás...
2009. aug. 24. 22:07
8/8 anonim válasza:
a mi kutyusunk mindent megeszik, de a kutyatápot sosem szerette, volt, amit ki is hányt. A Pedigree-t ott ette a fene a táljában, mert nem kellett neki. Egyszer egy muksó adott a páromnak egy csomag Purinát és azt mondta, ha a kutya nem eszi meg, akkor megeszi ő az egészet. A válogatós kutyánk a párom kezéből ette ki a sok Purinát, azt sem hagyta, hogy a kaja a tányérjáig eljusson. Nekünk nagyon bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!