Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 1 roti kan kutyám 9...

Van 1 roti kan kutyám 9 hónapos miért csinálja?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 hétben rám ugrál nem halgat rám, futkos körbe-körbe körülöttem hiába szolók rá akkor is csak csinálja tovább, mit csináljak vele mert bántani meg nem akarom:/
2012. dec. 26. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
kamaszodik.. most feszegeti a határt, hogy meddig mehet el és ha most nem fogod erős kézzel a fejedre nő... olvasgass kutyás könyveket, hogyan legyél falkavezér meg ilyesmi.. vagy menj el pársor kutyasuliba.. debrecenbe 700ft 1 óra kutyasuli szóval nem nagy összeg! de az biztos, hogy most kell megfogni erősen!
2012. dec. 26. 09:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. dec. 26. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszodik. Hejj nem irigyellek, ez a legcifrább időszak:) Csak légy kitartó és következetes, és idővel elmúlik az az időszak.
2012. dec. 26. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
jó csak ez egy rotinál főképp nehéz :D én a labradoromat alig tudtam kordában tartani de szerencsére elértem nála mindent amit akartam! :) és túlvészeltük ezt az időt de azért egy rotinál nehezebb mint egy labinál :D
2012. dec. 26. 10:09
 5/6 sippara ***** válasza:
Kamaszkor :D Kösd fel a gatyád! Ha kitartó és következetes vagy, minden rendben lesz, egy (jó) suli tényleg nem ártana.
2012. dec. 26. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Azzal nem bántod a kutyát, ha felugráláskor pl megfogod a nyakörvét és egy nem kíséretében leteszed a földre, akár ülésbe is. Körbefutkározásnál pedig szintén le kellene tudnod állítani. 9 hónapos korára már bőven tudnia kellene az ül, vagy fekszik végrehajtását. Még, ha csak második-harmadik szóra is.

Mit jelent nálad a "rászólás"? Kis kaja a zsebben, és a körözéseknél egy hozzám, amit kajával jutalmazol, ha végrehajtja.

2012. dec. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!