Ha a 8 honapos kutyam holnap paroztatnam az koran lenne? Mikor szuletnenek meg a kicsik?
Hűűű, mit fogsz kapni. Szerintem kezdj el menekülni.....
Ja, a kérdésre a válasz: IGEN!!!!!
Két éves kora előtt szigorúan tilos! Mert a szuka is belehalhat, annyira legyengíti a vemhesség, ellés, ivadékgondozás és a kölyköknek pedig szinte 0 esélyt jósolna bárki, mert olyan fejletlenek lesznek és nagy valószínűséggel a szuka nem fogja tudni megfelelően gondozni őket! Még csak egy kölyök a kutyád! Még fejlődésben van a szervezete! Az elléssel, vemhességgel leáll a fejlődése, alulfejlett marad. És mégis hogy gondolod, hogy egy közepes méretű kannak a kölykeit egy kis testű kölyök szuka ki tudja egyáltalán hordani? Te nem vagy beszámítható! Szerencsétlen pára, nálad ezerszer jobb gazdát érdemelne!
Egyébként meg mi a jó fenéért akarod agyba-főbe elletni a kutyádat? Szerinted annyira szüksége van ennek a világnak még több keverék, szűretlen, beteges ebre? Így is épp elég undorító, mocskos szaporító vagy, nem kellesz te is közéjük! Csak menj el egy menhelyre, gyepire, nézd meg alaposan az ottani kutyákat, mindegyik az olyan ostoba alja nép miatt van ott, ahol, mint amilyen te is vagy.
Te egy undorító génhibás korcs vagy. Remélem utolér ma a világvége. rohadj meg.
Elnézést többiek nem tudom magam kontrollálni ilyen pff ember? nem tudok rá szót mondani, az egysejtű papucsállatkát előbb menteném ki a tűzből ( ha látnám:D)...
Elméletileg már ebben a korban gyakran tüzelnek, ivarérettek. Mégse javasolnám 18 hónapos kora előtt a pároztatást. nagyon leterhelné a szervezetét, és a kiskutyák sem biztosan lennének egészségesek.
Ami viszont más kérdés: miért akarod egyáltalán pároztatni? Mi lesz a kicsik sorsa? Eladni úgysem tudod, valószínűleg gazdit is csak nagyon nehezen találnál nekik, így is sok a kidobott kutya :(. Inkább ivartalanítsd! Tenyészteni csak akkor érdemes, ha egy fajta tiszta vérvonalát kívánod tovább vinni hozzáértőként! De ha az lennél, már bocs, de fel se merülne benned ilyen kérdés...
Mondom ezt úgy, hogy nem becsülöm alá a keverék kutyákat - nekem is az van (befogadott), de eszembe nem jutna szaporítani.
És tényleg, miért is akarod pároztatni? .....
Tehogy érezted volna magad, ha 8 évesen kihordtál volna egy gyereket? Bár... nem is tudom... mostanában a c kategóriásak közül válik ki a legtöbb elmebeteg... ott meg nemritka a korai gyermeknemzés.
Tisztelet a kivétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!