Hörcsögömöt pároztatnám. Hogyan csináljam?
(Bocs ha bunkó leszek néhol)
Elösször olvass után több tenyésztő lapján,höris oldalakon.Itt egy kis útmutató:
1.Ha állatkereskedésben vetted a hörit akkor,inkább felejtsd el,mert lehet ott beltenyésztés is volt,és ez ha a höridre nem is,de a kölykökre kifog hatni(valószínüleg.
2.Ha mégis tenyészteni akarsz,akkor állapítsd meg a hörid szinét(több oldalon is levannak irva a szinek),és keress neki egy hímet,ami szinben is megeggyezik vele(vagy azt a színt lehet a te hörid szinével pároztatni)(Szerintem a legjobb tenyésztőnél hímet keresni)Vigyázz mivel egy nőstényt 1éves koráig lehet tenyészteni(utána nem ajánlatos)
3.Ha megvan a hím,akkor vidd el a nőstényedet a hímhez és várjatok míg terhes nem lesz.Ha terhes lett,figyelni kell az étrendjére is.
4.Ha megszületnek a kicsik akkor várni kell 4hetes korukig,akkor lehet őket elválasztani az anyjuktól,és eladni őket :P
Ajánlom hogy olvasd el ezt: [link]
1. Köszi az infokat, bár újat nem mondtál, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy hol kereshetek hímet anélkül, hogy meg kellene vennem? Azért köszi a próbálkozást!:)
2. Nem tudom mire alapozod, hogy nem nekem való, lévén, hogy még csak a nevemet sem tudod...:) Nem voltál bunkó, csak alaptalan volt a megállapításod.:)
jaj bocsi, rosszul olvastam, bocsi bocsi bocsi!!
:$
A kérdésre válaszolva pedig: Ha kereskedésből vetted, nem ajánlatos pároztatni, mert betegségeket hurcolhat stb.
Én tenyésztő vagyok, ha valami kérdésed van ide írd le vagy írj privátot. Ha kell a honlapcímemet is megadom.
Köszi a válaszokat! Nem tudom kitalálni mit olvashattál vanyyy, de természetesen nem szeretném, ha elpusztulna!:) De semmi gond!:) Időközben Úgy döntöttem, hogy mégis veszek egy fiúcskát mellé, hamarosan haza is hozhatom, aztán majd meglátom mennyire bírják elviselni egymást. Ha meg nem, akkor lesz 2 édes hörcsögöcském!:)
Egyébként vanyyy kíváncsi lennék az oldaladra, szeretek olvasgatni a témában.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!