Ezek közül milyen kutyát válasszak?
11 éves vagyok...
ha az is lényeges akkor én ilyen vagyok: kicsit félős,vicces,határozott stb..
és ezek a kutyusok között vacilálok: Border Collie, Németjuhász, Beagle, labrador retriever
Annyira vicces, én nagyon sokat nevetek rajta:D
Idegesítő volt, de már rájöttem, hogy feleslegesen idegesítem magam, mert ő is meg a családja is gyökér. De, így visszaolvasva a próbálkozásait, hogy mennyire elvetemült agya van, és mennyi mindent szeretne 11 évesen (vagyis szerintem max 5, legalábbis agyilag), tiszta vicces:D szerintem holnap már majmot akar, utána tigrist, azután meg unikornist:D:D:D
menny? :D:D:D:D:D::D:DD
szerintem meg tanulj meg írni:D
Szerintem nem ő a gyomorék..Láttál már más hozzászólót csúnyán beszélni? Szerintem nem..Na ebből is látszik ,hogy gyerek vagy még.Azt hiszed valaki meg fog ijedni tőled?? Neten keresztül mindenki bátor... Amúgy tényleg furcsa vagy...
Íme a neked való kutya: [link]
Szerintem bordert válaszd.mert sok élménnyel fogsz gazdagodni ha elmész vele agilitire,fyballra...stb.
Amúgy nekem is van egy borderem másfél évesen kaptuk 30-ért társtulajba. Én 13 éves vagyok és semmi baj nincs vele van rá bőven időm suli, lovaglás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!