Ezek közül milyen kutyát válasszak?
11 éves vagyok...
ha az is lényeges akkor én ilyen vagyok: kicsit félős,vicces,határozott stb..
és ezek a kutyusok között vacilálok: Border Collie, Németjuhász, Beagle, labrador retriever
Kedves 11 éves! Most már kimerem jelenteni, hogy te egy kissé butuska vagy. Korábban még istállót kerestél a nemlétező lovadnak, ami csak akkor lesz, ha anyukád elmegy dolgozni. :D
Szerintem nálad nagyon nagy problémák vannak ott az emeleten, vagy ábrándozol egyfolytában, már-már betegesen. Azt javaslom neked, hogy szállj le a földre és állj neki tanulni, de keményebben ám, mert rád fér. Fura vagy az tény!
Itt meg nyuszis kérdés, de ez sincs még meg. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3478950-m..
Egyébként nem tudom konkrétan mi a baj veled, mert helyesen írsz, gondolom a tanulmányi eredményeid nem rosszak, de ez a nagy ábrándozás, hááát érdekes fiúcska vagy te. :)))
.... és bocsika, most látom más kérdésnél, hogy te lány vagy. Még rosszabb. :))) Na, tényleg ne ábrándozz ilyen nagyon (egy kicsit szabad), mert fájni fog, ha nem teljesül.
Apropó! Lett lovad, nyuszid, azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!