Amstaffnál mikor azt mondják gyenge idegrendszerű (ha nem tenyésztőtől veszi valaki a kutyát) az akkor is igaz ha nem jön vissza rángat a séta közben rám ugrál harap? 2 hónapja járunk iskolába most 9 hónapos de semmi eredmény.
Egyszerűen már nem tudok vele sétálni mert annyira húz hiába billentem meg rántom vissza fordulok vissza semmi.harapdál ugrál.Max 2-3 másodpercig utána újra kezdi:((
Lehet ha tenyésztőtől veszem ott azoknál a kutyáknál nem fordul elő ennyire önfejű kezelhetetlen kutya
Ez a séta közbeni ordítás igazán tetszik. :))
Az, hogy más kutyák éppen türelmesebbek, kevésbé zizisek, akikkel te éppen találkoztál, az nem jelenti azt, hogy a tied "nem normális". Valóban a kanok nehezebben kezelhetőek általában, ez igaz.De őket is meg lehet tanítani bármire.
Igen az lesz sajnos nem egy neves iskolába járunk anyagiak miatt is mert itt 500.- / óra a jobb helyeket 7 hét ( heti 1 szer) 30 ezer.((Sok tény és való de lehet jobb bár nem tudom mivel tudhat többet mint ahova járunk.
Igen próbálok akkor agyilag lefárasztani ahogy tudom
Hát látnád, hogy jövünk néha haza egy sétából meg hogy megyünk:(
Az ordítás az semmi minden pillanatban (ahogy az egyik kutyás mutatta) megbillentem a lábát vagy elöl a2 lába közé finom rugok akkor tűrhető a séta de ez is csak max 1 percig vagy fogom és ahogy az oktató mutatta hirtelen vissza rántom erősen magamhoz na ezzel is csak kb 1 percig bírja aztán minden a régi vagy szorosra teszem a pórázt de akkor meg össze vissza kacsázik előttem:(Sehogy sem jó:((
Érdekesek vagyunk akik látnak de majd 25-30 kg os nehéz fizikailag is.
Van, hogy állok ül mellettem egyszer csak meglát valamit abban a pillanatban hátam mögé fordul is szalad én meg majd el esek szóval vannak ilyen meglepetések.
Hát megnéztem a videot ez így szép elmondva:)
Hát nem tudom az én kutyám mikor lenne ilyen, hogy elengedem a pórázt és szépen jön mellett.
Biztos, hogy nagyon sok időt venne ez igénybe
Két hónapja jársz a kutyával iskolába és nem működik tökéletesen?
Az iskola nem arról szól, hogy odamegyek, megmutatják, mit kell csinálni, egyszer-kétszer alkalmazom és már a kutya a tökéletesség mintaképe lesz. Számít a kutya természete, a gazda kitartása, stb. Türelmetlen vagy.
Hát lehet de azért továbbra is járunk és minden nap otthon csinálom vele azokat a feladatokat.Remélem egyszer sikerrel járunk.
Sajnos nem tanítottam meg időben neki a dolgokat lehet ez is baj azt mondta z oktató 8 hónapos kora előtt ne vigyem suliba nincs értelme addig ovoda és lehet nem kellett volna így csinálnom hanem már mint a többi kutyás ott lenni vele 5 hónapos korától kezdve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!