Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaffnál mikor azt mondják...

Amstaffnál mikor azt mondják gyenge idegrendszerű (ha nem tenyésztőtől veszi valaki a kutyát) az akkor is igaz ha nem jön vissza rángat a séta közben rám ugrál harap? 2 hónapja járunk iskolába most 9 hónapos de semmi eredmény.

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem tudok vele sétálni mert annyira húz hiába billentem meg rántom vissza fordulok vissza semmi.harapdál ugrál.Max 2-3 másodpercig utána újra kezdi:((

Lehet ha tenyésztőtől veszem ott azoknál a kutyáknál nem fordul elő ennyire önfejű kezelhetetlen kutya

2012. dec. 24. 13:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Feladatok, tanítás pedig mehetne, az legalább agyilag lefoglalja, kis láb melletti fegyelem, ül-fekszik-marad, ilyesmik... De hát ez is komplexebb dolog, tényleg keress egy jó szakembert, egy mezei kutyasuli nem tud az ilyennel mit kezdeni, ahogy a háziorvos sem fogja megoperálni a vakbeledet.
2012. dec. 24. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez a séta közbeni ordítás igazán tetszik. :))

Az, hogy más kutyák éppen türelmesebbek, kevésbé zizisek, akikkel te éppen találkoztál, az nem jelenti azt, hogy a tied "nem normális". Valóban a kanok nehezebben kezelhetőek általában, ez igaz.De őket is meg lehet tanítani bármire.

2012. dec. 24. 22:11
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen az lesz sajnos nem egy neves iskolába járunk anyagiak miatt is mert itt 500.- / óra a jobb helyeket 7 hét ( heti 1 szer) 30 ezer.((Sok tény és való de lehet jobb bár nem tudom mivel tudhat többet mint ahova járunk.

Igen próbálok akkor agyilag lefárasztani ahogy tudom

2012. dec. 24. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Attól jobbak, hogy megmondják, mitől olyan a kutya, amilyen, segítenek neked abban, hogy jól tudd nevelni, hogy megértsd az ő gondolkodásmódját, hogy valóban a kutya hiteles falkavezére lehess, és persze megmondják, hogyan lehet a korának megfelelően levezetni a tomboló energiáit. Nem mindegy, hogy ezt kapod, vagy csak ül-fekszik-lábhoz meg órákon át, a többit meg oldd meg egyedül.
2012. dec. 24. 22:17
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát látnád, hogy jövünk néha haza egy sétából meg hogy megyünk:(

Az ordítás az semmi minden pillanatban (ahogy az egyik kutyás mutatta) megbillentem a lábát vagy elöl a2 lába közé finom rugok akkor tűrhető a séta de ez is csak max 1 percig vagy fogom és ahogy az oktató mutatta hirtelen vissza rántom erősen magamhoz na ezzel is csak kb 1 percig bírja aztán minden a régi vagy szorosra teszem a pórázt de akkor meg össze vissza kacsázik előttem:(Sehogy sem jó:((

Érdekesek vagyunk akik látnak de majd 25-30 kg os nehéz fizikailag is.

Van, hogy állok ül mellettem egyszer csak meglát valamit abban a pillanatban hátam mögé fordul is szalad én meg majd el esek szóval vannak ilyen meglepetések.

2012. dec. 24. 22:17
 16/20 zozonrg ***** válasza:
Szia!Az én Amstaffom minőségi kennelből van és ugyan ezt csinálja(7.hónapos).Minden vezényszót megcsinál azonnal,lábhoz, ül, marad, enni csak akkor eszik ha utasítom rá stb.,mégis húz a pórázon.Most ezt találtam és kipróbálom,hogy működik és remélem neked is tudtam segíteni: [link]
2012. dec. 26. 06:10
 17/20 A kérdező kommentje:

Hát megnéztem a videot ez így szép elmondva:)

Hát nem tudom az én kutyám mikor lenne ilyen, hogy elengedem a pórázt és szépen jön mellett.

Biztos, hogy nagyon sok időt venne ez igénybe

2012. dec. 26. 09:20
 18/20 anonim ***** válasza:

Két hónapja jársz a kutyával iskolába és nem működik tökéletesen?

Az iskola nem arról szól, hogy odamegyek, megmutatják, mit kell csinálni, egyszer-kétszer alkalmazom és már a kutya a tökéletesség mintaképe lesz. Számít a kutya természete, a gazda kitartása, stb. Türelmetlen vagy.

2012. dec. 26. 11:09
 19/20 A kérdező kommentje:

Hát lehet de azért továbbra is járunk és minden nap otthon csinálom vele azokat a feladatokat.Remélem egyszer sikerrel járunk.

Sajnos nem tanítottam meg időben neki a dolgokat lehet ez is baj azt mondta z oktató 8 hónapos kora előtt ne vigyem suliba nincs értelme addig ovoda és lehet nem kellett volna így csinálnom hanem már mint a többi kutyás ott lenni vele 5 hónapos korától kezdve

2012. dec. 26. 11:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy a kutya milyen engedelmes oktatást kap. Ha a hozzáállást nem tanítják, a kutyázást, a mindennapi életet, akkor az a suli nektek nem elég.
2012. dec. 26. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!