Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Boxert vagy rotweillert?

Boxert vagy rotweillert?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 11:18
1 2
 11/20 anonim válasza:
44%
Én boxer párti vagyok! nekem egy 1 éves kanom van.jó kiállású,tiszta izom,játékos.Bár házőrzőnek nem mondanám:)
2009. aug. 24. 22:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha nagyon izgő-mozgő kutyát akarsz akkor boxert :D

A rotikat meg egyenesen imádom, nem tudnék énse választani...

2009. aug. 25. 17:04
 13/20 anonim ***** válasza:
54%
szerintem a rotweiler jobb kutya de a boxer barátságosabb jobban szereti az embereket. bár a rotweiler jobb házőrző mint a boxer
2009. aug. 31. 07:50
 14/20 anonim válasza:
en mind a ketto fajta kutyat szeretem de boxer.most van egy 3 eves boxerom,es elotte is az volt,nagyon baratsagos allatok,szeretik az embereket de hazorzonek tenyleg nem jok.
2009. szept. 4. 23:54
 15/20 anonim válasza:
Boxer
2010. febr. 9. 12:49
 16/20 anonim ***** válasza:

egyet mondok: ha bármelyik kukakiépzőt megkérded nem tuti hogy a rotit mondja először..

elnézést a rotisoktól, szeretem a kutyákat, mindegyiket, de nekünk van 2 2,5éves boxosunk.

legjobb családi kutya..bár javaslom az egyet.. egy kan boxossal nagyon jól elboldogul az ember.kérdés még az is hogy mire szeretnéd, mennyi pénzed van a tartására..

a boxer tartás költségesebb..sokkal.viszont nagyon különlegesek.de ha találsz egy szép és egészséges vérvonalú rotit, akkor sok sikert.

de mégiscsak a boxit ajánlom..de nagyon fontos hogy nem igazán bírják a hideget télen..ezért inkább szoba kutyus télen..

plusz: sosem hallottad a hírekben hogy "gyerek boxertámadás áldozata lett"..

2010. márc. 7. 16:25
 17/20 anonim ***** válasza:

mire kell neked?

szerintem a boxer inkább családba való és emellett jó örző védő is.

a roti is jó családban de ő meg elsősorban örző védő.

ha pl sportolni szeretnél vele akkor boxer.

de szerintem ha e kettő köüzül kell választanod akkor rossz döntés már nem születhet. :)

nekem boxerem van

2010. júl. 13. 15:18
 18/20 anonim ***** válasza:

A boxer kiváló házörző (ez annak szól aki az ellenkezőjét írta). A hivatalos leírás ugy szól róla hogy kiképzés nélkül is meg tudja különböztetni ki az aki barát és ki az aki ártó szándékkal akar belépni. De természetesen nevelés kérdése is. A rotiról sajnos nem tudok sokat de kétségkívül szigoru nevelés kell hozzá kb mint egy németjuhászhoz különben veszélyessé és megbizhatatlanná vállhat. És igaz a boxer családi kutya, neki mindegy hogy lakásban vagy kertben udvaron van a lényeg neki az hogy a család közelében legyen. Neki nem csak egy gazdája van hanem ő az egész családnak szót fogad, hisz ő értük él!! Nagy mozgásigénye van és könnyü félrenevelni. De elvadult boxerekről tényleg nem nagyon hallani. Vannak egész kicsik és vannak hatalmas robosztus alkatuak is. A szin és mintázat pedig számtalan variációban ismert.

A rotweillernek már a puszta megjelenése is félelmet kelt az emberben, és kétségkivül jól őrzi a területét. Hogy családban gyerekeknél mennyire állja meg a helyét azt nem tudom. De ha választanom kéne hogy a gyerekem melyik kutyát "nyúzza", akkor a boxerban jobban megbiznék...

2010. szept. 13. 20:36
 19/20 anonim ***** válasza:
az én rozim meghalt szegény pont a boxim szülinapja ewlőtt
2011. márc. 14. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:
*rotim
2011. márc. 14. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!