Szerintetek milyen kutya való nekem?
Nem vagyok kezdő kutyák terén mindig is volt kutyám de 3 éve elpusztult az Orosz terrierem és most panelban lakom.
Elég sok fajta megfelelne de nemtudom eldönteni.
Mindenféleképen közepes/kicsi fajtára gondoltam.
Hétköznap reggel kb. 1 órát tudnám levinni délre legkésöbb fél 3 ra szoktam hazaérni és onnantól igazábol egész estig ráérek.
Hétvégén pedíg kis autózás a Duna Ipoly nemzeti parkig és ott egész napos játszás.
Szinte soha nem lenne egyedül mert a Párommal meg tudjuk oldani.
Még annyi lenne hogy nem lenne rossz ha szeretné a vizet a fajta de igazából az sem lényeges.
Igen a Border collieval nagyon szimapatizálok.
Megkérdezhetem hogy merrefelé laktok?
Már csak azért mert aztmondtad tenyészted őket.
Azért még egyenlőre várom a tippeket. :)
Abból,hogy "most panelban lakom"arra következtetek eddig nem ott laktál,és nem tartottál panelban kutyát.A kutyával töltött idő amit leírtál az nagyjából a másodállásnak felel meg.Szerintem gondold végig akarsz e korán kelni 10-15 évig,sietni haza minden nap meló után,vendégségből esküvőről rohanni haza nehogy bepisiljen.Én ezeket végig csináltam 12 évig utána családi házba költöztünk.
De ha mindenáron akarsz akkor törpe snaci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!