Kutyaiskolában hogy megy ez?
Szeretném a kutyámat majd vinni, de egy valamit nem tudok. Mi van akkor ha kutyám oda pisil vagy kakil? oké felszedem,de az milyen már?! :D
Arra gondoltam,hogy előtte elviszem egy órás sétára és akkor nem lesz gond remélem. Viszont 1 óra séta alatt meg el is fárad és akkor ott hogy fog figyelni vagy nem?!
Nálatok mi a szokás? Hogyan oldjátok meg?
Köszi :)
A Dog Plusz kutyaiskolást néztem, szimpatikusnak tűnik, gondolom végig kell menni az összes szinten vagy nem tudom.
Igazából annyi a gondom a kutyámmal, hogy pl ha a másik kutya akivel játsztott elindul a gazdájával a legtöbb esetben utánuk megy :D néha sikerül megállítani,de nem mindig ilyenkor utána megyek irányba teszem aztán vissza küldöm. Ez még a kisebbik probléma igazából, ha tök idegen kutya jön ahhoz is oda megy az meg nem mindig jó.. Mondjuk pont tegnap sikerült,hogy megállt és együtt mentünk oda a másik kutyushoz. Ezen kéne picit javítani :D úgy nem megy el, nem veszik el, az ül marad ilyesmi is megy ha külön feladatozunk, ha nincs kutya akkor is szépen tud jönni..de hát ez így nem teljesen jó. Meg amúgy is szerintem tök jó program.
Attól féltem amúgy hogy ott a kutyák már tudják,hogy nem szabad ott wc-zni aztán mi meg így becsatlakozunk és szólnak érte, de lehet új csoportot raknak össze nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!