Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan neveljem meg a jagd...

Hogyan neveljem meg a jagd terrieremet?

Figyelt kérdés
egyszerűen hiperaktív nem lehet bírni vele folyton ugrál és harapdál már most legalább hagyja hogy megsimogassam de még mindig olyan vad , nem adnátok valami tanácsot,hogyan neveljem meg?egyébként 4 hónapos
2012. dec. 21. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jó. Nem szívesen találkoznék veletek kutyasétáltatás közben néhány hónap múlva. És remélem jó erős pórázt veszel. Lehetőleg fémet, azt nem tudja szétrágni.
2012. dec. 22. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Bár nekem is lenne állatorvos, autószerelő, vizes, gázos, kertész, kőműves stb. ismerősöm, hogy soha semmiért ne kelljen fizetnem...

De azért ha haverral nem megy, akkor kereshetsz akár valódi szakembert is, hátha.

2012. dec. 22. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! Még mindig nem válaszoltál arra, hogy mennyit sétálsz illetve mennyit és hogyan foglalkozol vele. :(
2012. dec. 23. 09:41
 14/17 anonim ***** válasza:
58%
Ja persze, ilyenkor még minden kiskutya cuki-muki, csak tudod, egyszer ők is felnőnek :) ismerősömék a jagd terrierjét Hitlernek hívták - és nem véletlenül.. :D
2012. dec. 23. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

tegnap 18:31

Nem azt írták, hogy ROSSZ kutya. Hanem egy eleven, nehezen kordában tartható terrier fajta. Amelyiket még szerencsére nem a kiállítói körbe való életre tenyésztik .

2012. dec. 23. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
Az Ind@videoba írd be, hogy : csodálatos kutyadoki . Nekem nagyon sokat segítettek a videói.
2012. dec. 28. 22:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is Jagd terrierem van, és az enyém nem olyan hiperaktív (főleg, hogy most születtek kiskutyái) nos mi tanyán lakunk és mögöttünk vagy egy nagyon nagy erdő, a kutya egész nap el van engedve ha szólunk vissza jön, amikor ő kb, 2 hónapos volt hát akkor állandóan ugrált, harapott, de aztán jól megneveltük és tudtam hogy hol a határ.:D

szóval sok szerencsét ja és ha pld felugrott kicsit ráléptünk a tappancsára és ezt csináltuk fuu..nagyon sok ideig de megtanulta.:)

2013. febr. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!