Hogyan neveljem meg a jagd terrieremet?
Bár nekem is lenne állatorvos, autószerelő, vizes, gázos, kertész, kőműves stb. ismerősöm, hogy soha semmiért ne kelljen fizetnem...
De azért ha haverral nem megy, akkor kereshetsz akár valódi szakembert is, hátha.
tegnap 18:31
Nem azt írták, hogy ROSSZ kutya. Hanem egy eleven, nehezen kordában tartható terrier fajta. Amelyiket még szerencsére nem a kiállítói körbe való életre tenyésztik .
Szia! Nekem is Jagd terrierem van, és az enyém nem olyan hiperaktív (főleg, hogy most születtek kiskutyái) nos mi tanyán lakunk és mögöttünk vagy egy nagyon nagy erdő, a kutya egész nap el van engedve ha szólunk vissza jön, amikor ő kb, 2 hónapos volt hát akkor állandóan ugrált, harapott, de aztán jól megneveltük és tudtam hogy hol a határ.:D
szóval sok szerencsét ja és ha pld felugrott kicsit ráléptünk a tappancsára és ezt csináltuk fuu..nagyon sok ideig de megtanulta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!