Milyen kutyát ajánlanátok? Kis vagy közepes méretűt szeretnék, kertes házhoz, lehetőleg okos és könnyen kezelhető legyen.
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 19:48
11/17 A kérdező kommentje:
Beagle kutyura én is gondoltam. Csak többen mondták már, hogy felássa a kertünket meg ilyenek... (anyám meg is őrülne:P)
Szóval tényleg igaz, hogy a Beagle annyira szeret kaparni?
2009. aug. 23. 22:47
12/17 anonim válasza:
Nekünk pekingi palota pincsink van már 6 éves és ráttenetesen imádom!:D elég hamar tanult is kiskorában így jó sok mindent megtanítottam neki.Sztem is mindegy,hogy milyen csak foglalkozz vele sokat :) vagy csak éppen egy játék közben emgtanulhatja,hogy ül vagy éppen ,hogy amradj avgy gyere.Én így tanítottam, ezeket az alap dolgokat. Jó kutyázást.
13/17 anonim válasza:
A beagle nem egy könnyű kutya, szerintem olyat válassz aminek nincs nagy vadászösztöne... Lehet hogy felássa kertet mert unatkozik, és ahogy mások is mondták az előbb: nem rossz hogy csak pórázon mehet mert ha elkap egy szagot...?
14/17 anonim válasza:
Kutyafüggő, hogy fog-e kaparni, ő végülis nem terrier, szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a hobbija. Nála inkább a szökésre való hajlam és a szófogadatlanság szokott probléma lenni, de persze bármi megeshet, akármilyen kutyát veszel.
15/17 anonim válasza:
Ahha az angol cocker spániel a legcukibb: közepes méretű, más egyészen kicsi korába is meg lehet tanítani ülni,feküdni,kúszni...
16/17 anonim válasza:
nekem beaglnk van és egyáltalán nem ásik
sztem kuty válogatja
ha kiskorátol nálad van akkor megnevelheted hogy mit szabad és mit nem
17/17 anonim válasza:
Az angol cocker jobban vadászatra van tenyésztve, bár a szaporítók már rontottak rajta.
Az amerikai cockert én személy szerint nem szeretem, de kicsit kisebb, mint az angol, nyugodtabb, emberközpontúbb, inkább öl, mint vadász kutya...
Én őt ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!