Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlanátok?...

Milyen kutyát ajánlanátok? Kis vagy közepes méretűt szeretnék, kertes házhoz, lehetőleg okos és könnyen kezelhető legyen.

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 19:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Beagle kutyura én is gondoltam. Csak többen mondták már, hogy felássa a kertünket meg ilyenek... (anyám meg is őrülne:P)

Szóval tényleg igaz, hogy a Beagle annyira szeret kaparni?

2009. aug. 23. 22:47
 12/17 anonim válasza:
75%
Nekünk pekingi palota pincsink van már 6 éves és ráttenetesen imádom!:D elég hamar tanult is kiskorában így jó sok mindent megtanítottam neki.Sztem is mindegy,hogy milyen csak foglalkozz vele sokat :) vagy csak éppen egy játék közben emgtanulhatja,hogy ül vagy éppen ,hogy amradj avgy gyere.Én így tanítottam, ezeket az alap dolgokat. Jó kutyázást.
2009. aug. 23. 22:52
 13/17 anonim ***** válasza:
A beagle nem egy könnyű kutya, szerintem olyat válassz aminek nincs nagy vadászösztöne... Lehet hogy felássa kertet mert unatkozik, és ahogy mások is mondták az előbb: nem rossz hogy csak pórázon mehet mert ha elkap egy szagot...?
2009. aug. 24. 00:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kutyafüggő, hogy fog-e kaparni, ő végülis nem terrier, szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a hobbija. Nála inkább a szökésre való hajlam és a szófogadatlanság szokott probléma lenni, de persze bármi megeshet, akármilyen kutyát veszel.
2009. aug. 24. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Ahha az angol cocker spániel a legcukibb: közepes méretű, más egyészen kicsi korába is meg lehet tanítani ülni,feküdni,kúszni...
2009. aug. 26. 18:13
 16/17 anonim válasza:

nekem beaglnk van és egyáltalán nem ásik

sztem kuty válogatja

ha kiskorátol nálad van akkor megnevelheted hogy mit szabad és mit nem

2009. aug. 26. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Az angol cocker jobban vadászatra van tenyésztve, bár a szaporítók már rontottak rajta.

Az amerikai cockert én személy szerint nem szeretem, de kicsit kisebb, mint az angol, nyugodtabb, emberközpontúbb, inkább öl, mint vadász kutya...

Én őt ajánlom...

2009. aug. 27. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!