Egy egészséges felnőtt kan kutya kibírja 2 napig étel nélkül?
És akkor szerinted az is egészséges, aki ugyan testileg jó kondiban van, de egyébként kómában fekvő agyhalott akit lélegeztetőgéppel tartanak életben? A kutyád is csak speckó táp fogyasztásával (vagyis speciális kezeléssel) képes életben maradni a leírásod szerint.
Tudom, sarkallatos példa, de akkor szerinted hol van a határ egészséges és nem egészséges között?
én allergiás vagyok a kivire, egyből hányok tőle de inkább 2 napig koplalok mint hogy fél napot hányak. :)
A kaja kérdés függ a kutya fajtájától. Nyilván egy nagyobb testű kutyánál nincs gond ha 2 napig nem kap kaját, de ha egy kisebb fajtáról van szó mint pl a csivi akkor nem ajánlom a kolalást mert ennél a fajtánál prbléma van a vércukor szinttel és akár bele is pusztulhat még felnőtt korban is! Ha 4-5kg nél nagyobb kutyusod van akkor szerintem simán kibírja ha ennél kisebb akkor meg induljatok haza előbb vagy varázsolj neki kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!