Az ivartalanitatás nagyon megviseli a kan kutyusokat?
eléggé értelmetlen lett szóval:
Van egy kis palotapincsi kutyusom most két éves, kan és szeretném ivartalaitatni. Nagyon megviselné a műtét?
Mennyi ideig lábadozna?
Sorry...
"nagyon megviselné?" EMBER kivágtok belőle egy darabot!!!
Felfogod mit csinálsz?Nem is értem minek kell egy kan kutyát ivartalanítani,még a szukát értem de nem támogatom azt sem!Vigyázni kell.
köszönöm!
4.es: azért kell mert most van nálunk egy szuka (utcáról fogadtuk be), meg a szomszédban is szuka kutya van+pisil össze vissza. Szeretnénk elkerülni a véletlen "baleseteket" és nem szeretnénk ilyen problémákat a jövőben sem.
És kis kutyát sem tervezek neki mert nem szeretnék szaporítani és ez az egyetlen dolog ami 100% biztos hogy nem lesz kölyke.
Most egy kicsit visszariadtam.
Mivel a kutyusunknak nagyon-nagyon jó természete van és ezen nem szeretnék változtatni és azt sem szeretném hogy támadjon.
Bár kutyakiképzők is ajánlják (köztük: Cesar Milan bár ő kutya pszichológus) mert azt mondják így könnyebben kezelhetőek lesznek a kan kutyák és nem lesznek dominánsak.
De most már nem tudom eddig csupa jót hallottam sok betegségtől megóvja a kutyát stb.
Akkor most hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!