Milyen kutyát tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, ami nagy és jó házőrzésre.Az idő nem gond,mert van időm rá gondozni és játszani vele stb.2009. aug. 23. 14:04
1/7 anonim válasza:
Németjuhász kutya :)
itt egy link olvasd el :
nekem 10 éves kan németjuhászom van ,gyönöyörű okos és még öregen is vevő egy kis labdázásra. Sétálásnál eleinte húz de pl. napi egy félórás séta után egy ét alatt megtanulta a tempóm, de néha futok is vele egy eveset. :)
2/7 anonim válasza:
Dobberman is jó, de én is inkább a németjuhászt ajánlom.
3/7 anonim válasza:
A német juhász jó.
Volt már amúgy kutyád? Mert akkor akár lehet doberman, rottweiler is, de ezek csak tapasztalt, határozott egyéniségű gazdiknak valók. Amúgy sem egyszerű a kutyanevelés, ha kezdő vagy. A legfontosabb, hogy megértesd ki a főnök.
Ha kell ebben tudok segíteni hogyan old meg játékosan.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen volt már kutyám.:)
2009. aug. 23. 15:09
5/7 anonim válasza:
Kuvaszt vagy komondort. Mindkettő magyar és mindkettő nagyon jó házőrzésre, eggyáltalán nem kell őket ilyesmire tanítani, egyszerűen a vérükben van.
6/7 anonim válasza:
Attól függ mekkora kutyát szeretnél... örzésre kiválóak a juhászkutyák talán a berni pásztor az egyetlen kivétel.
7/7 anonim válasza:
A németjuhász meg a berni pásztor a legjobb szerintem. De a keverék kutyák is lehetnek jó házőrzők. Az enyémek keverékek és idegen embert nem engednek be anélkül, hogy mi ott lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!