Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaff fülét hogy kell...

Amstaff fülét hogy kell ragasztani hogy később szép rózsa füle legyen?

Figyelt kérdés
Eleinte szépen álltak a fülei ,de most el konyul mint egy bocinak, tud valaki segiteni hogy ragasszam neki? mi a technikája ennek?

2012. dec. 19. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy a ragasztással rózsafüle lesz. Nekem ezt egy orvos mondta amikor hasonló gonddal kerestem fel még az amstaffom kölyökkorában. Levágatni nem akartam, pénz se volt rá, de azért mégis egy amstaffos fültartást szerettem volna elérni.Volt aki azt mondta morzsolgassam a porcot akkor beáll, de ez is butaság. Ha elmész egy állatorvoshoz az jobban elmondja neked mit kell, ha egyáltalán kell. Mert nehogy még rosszabbul nézzen majd kimint most.
2012. dec. 19. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy jó tenyésztőtől származó, fajtatiszta kutyának magától szép lesz a füle, vagy ha mégsem, akkor el kell menni a tenyésztőhöz és az megcsinálja neki. De egy papírok nélkül, ki tudja ki fia borja kutyának lehet az életben nem fog úgy állni a füle, ahogy kéne, akkor meg felesleges ragasztgatással küszködni.
2012. dec. 19. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
[link] én annak idején így csináltam, szépen meg is állt, arra viszont nem emlékszem mennyi ideig ragasztgattam :/
2012. dec. 19. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor tisztázzuk , ő törzskönyves igen komoly felmenőkkel és ennek semmi köze ahhoz hogy áll a füle :) nem is értem az összefüggést
2012. dec. 20. 07:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm :) megpróbálom igy :)
2012. dec. 20. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!