Tudnátok ajánlani kutyafajtá (ka) t ilyen szempontok szerint?
Figyelt kérdés
Nagy testű, lehetőleg rövid szőrű fajta. Ki-be járós kutyának, lehet nagy mozgásigénye, mivel van jókora telek, ahol rohangászhat. Kisgyerekekkel türelmes, lehessen akár egyedül is hagyni velük. Idegenekkel barátságos, vagy legalábbis közömbös, mivel sokan járnak hozzánk.2012. dec. 19. 16:28
11/12 anonim válasza:
Leírásodnak bármelyik nagytestű, rövid szőrű, gyerekbarát kutya megfelelne és szerintem számodra a többi tulajdonsága nem fontos. A nagy telek nem jelenti, hogy képes vagy tartani nagyobb mozgásigényű kutyát. Azon múlik tudsz-e neki rendszeres elfoglaltságot biztosítani. Ha egész nap feléje se néznek, és a gyerek is csak simogatni megy a kutyát, akkor bizony egy nagy mozgásigényű kutya gödröt ás vagy szökik, szerencsésebb esetben kitalál magának valamilyen feladatot, mivel te nem adsz neki. Egy le nem fárasztott kutya felér egy élesített bombával, csak az a kérdés kinek a szeme láttára fog robbanni. Úgy gondolom,hogy egy átlagos mozgásigényű kutya a maximum,amit családnak érdemes bevállalni, efelett annak érdemes, aki többet szeretne, mint egy kutyát a család számára. Szerintem egy kutyát sem lehet magára hagyni gyerekkel, biztosan mások máshogyan gondolják. Ha a gyerek gonoszkodik a kutyával (van ilyen is, persze nem tudom a tied milyen), ne várd el a kutyától, hogy szemrebbenés nélkül tűrje. Nem fog menni, mert neki is vannak érzései és nála is egyszer "betelik a pohár".
12/12 anonim válasza:
Az Amerikai Staffordshire Terier. Türelmes, okos, bírja a nyúzást, barátságos ha úgy nevelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!