Lehet valamit tenni akkor, ha a házban élő unatkozó öregasszonyok már szabályosan zaklatnak a kutya miatt?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap, amikor meglátják a kutyát a lépcsőházban ócsárolnak, minden napra jut valami aljasság. Én vagyok itt az új lakó, ezért velem kezdenek ki,már csomó mindenkinek van itt kutyája(többek között a szomszédomnak is). Tehetek ez ellen valamilyen hivatalos lépést? Csak mert iszonyú ostoba mind, attól tuti összetojnák magukat. Vagy elég őket egyszer bunkó módon elküldeni a búsba? Mik a tapasztalataitok ez ügyben? Egy tök csendes kutyáról van szó.2012. dec. 19. 15:16
21/24 anonim válasza:
Én tudod mit tennék a helyedben? Én lennék a világ legkedvesebb embere velük és ha úgy van még azt is megkérdezném, hogy megyek vásárolni, nincs szükségük valamire. Nézd meg ha te kedves vagy velük akkor egy idő után megszégyelik magukat és többet nem fognak foglalkozni veled.
22/24 A kérdező kommentje:
Kedves 16:58-as, költözz ide egy hétre ... Teljesen normálisan viselkedem velük, volt már, amelyiknek még a csomagját is felhoztam, az azóta békén is hagy, de van 2 nő, akik nem férnek a bőrükbe. Most már érthető módon megelégeltem. Tudod, nekem is vannak nagyszüleim,normális, kedves emberek, semmi bajom az öregekkel alapvetően, de elfogyott a türelmem... Örülj neki, hogy te ilyen helyen laksz, én sajnos nem.
2012. dec. 19. 17:15
23/24 anonim válasza:
Én megértelek, az előző helyen, ahol laktam volt egy ilyen. Zsigerből utált, egyszer azt is mondta, hogy nekem ott semmi keresnivalóm, de jópofizott. Persze én is utáltam őt. Pont kint gyakoroltam a kutyáimmal, mire odajött hozzám 'csevegni'. Mivel jókedvemben voltam, megmondtam neki, hogy nem látja, hogy zavar? Elkezdte a kutyáimat ócsárolni, én meg visszaválaszoltam, hogy majd ha a gyerekei meglátogatják valaha is, akkor dumáljon. nekem olyan ember ne beszéljen, akit még a saját gyerekei is utálnak. Na ezzel nagyon eltaláltam őt, egyszer-kétszer mikor láttam még oltottam, hogy 'na voltak a gyerekek?', ezek után rám sem mert nézni. És az a vicc, hogy eleinte én is normális voltam vele, de ő mindenkivel ilyen volt, mindenkit kibeszélt.
24/24 anonim válasza:
Nálunk is ilyenek élnek, csak nekem akkor se tudnák ingerelni a kutyát, ha itt robbantanának bombát. Nem értik ,h a kutyám csendben van. Múltkor meg is kaptam, h biztos az erkélyen tartom, mert egy kutya nem lehet ilyen csendes....
De az az általánosan elfogadott, h egy gyilkológép. Igen, az, mert őt el lehet BÁRHOL engedni, az övéket meg még pórázon tartani is nehéz...Meg gyilkológép, mert az enyém ismerkedésnél szagolja a másikat, az övék harapja...De tényleg, biztos velem van a baj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!